Johnny Depp a lăsat un bacşiş de 4.000 de dolari

Actorul american Johnny Depp a sărbătorit lansarea celui mai recent film al său, "Inamicii Publici", împreună cu colegii săi de filmare, actriţa Marion Cottilard şi regizorul Michael Mann, într-un restaurant din Chicago, unde a lăsat un bacşiş de 4.000 de dolari, informează femalefirst.co.uk.

46 afișări
Imaginea articolului Johnny Depp a lăsat un bacşiş de 4.000 de dolari

Johnny Depp a lăsat un bacşiş de 4.000 de dolari (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Cei trei cineaşti au luat masa la Gibsons Bar and Steakhouse din Chicago.

Chelnerul Mohammed A. Sekhani a confirmat pentru publicaţia Chicago Sun Times: "Johnny Depp a organizat o petrecere pentru 15 persoane, printre care s-au aflat Michael Mann şi Marion Cotillard. Depp este cel mai generos star pe care l-am servit vreodată. El este o legendă adevărată, iar felul în care el îi respectă pe ceilalţi este fenomenal. Iubeşte oraşul Chicago, iar Chicago îl iubeşte pe el. Depp este un tip de treabă şi generos".

Potrivit aceleiaşi surse, Johnny Depp a petrecut până la ora 2.30 a.m., după care a achitat nota de plată, care s-a ridicat la 4.400 de dolari, fără bacşiş.

Aceasta nu a fost prima oară când renumitul actor american îşi arată aprecierea pentru serviciile de care a beneficiat, lăsând un bacşiş foarte mare.

În 2008, el a lăsat un bacşiş de 1.500 de dolari, după ce a luat masa într-un oraş din statul american Wisconsin. În acea vreme, o sursă a declarat: "Johnny a participat la o cină foarte mare, împreună cu prietenii lui, într-un restaurant local. Nota lui de plată a fost de 2.600 de dolari, dar el a decis să lase un bacşiş de 1.500 de dolari, pentru a le arăta gazdelor cât de bine s-a simţit în restaurantul lor".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici