Johnny Depp îl va interpreta pe Ozzy Osbourne într-un film despre trupa Black Sabbath

Actorul american Johnny Depp va interpreta rolul celebrului rocker britanic Ozzy Osbourne într-un film biografic inspirat din viaţa membrilor trupei Black Sabbath, informează mirror.co.uk.

35 afișări
Imaginea articolului Johnny Depp îl va interpreta pe Ozzy Osbourne într-un film despre trupa Black Sabbath

Johnny Depp îl va interpreta pe Ozzy Osbourne într-un film despre trupa Black Sabbath (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Într-un mesaj postat pe platforma de socializare MySpace, fostul solist al trupei Black Sabbath a declarat: "Johnny semnase contractul pentru a interpreta rolul meu în acest film. Apoi eu mi-am rupt gâtul (în 2003, n.r.), iar proiectul a fost uitat într-un sertar".

Pe de altă parte, Ozzy Osbourne a mărturisit că, în prezent, ar prefera ca rolul său să fie interpretat de "un necunoscut din Birmingham".

Johnny Depp a jucat în filme precum "Edward - Mâini de Foarfecă" (1990) şi "Don Juan de Marco" (1995). În ultimii ani, el a devenit şi mai popular datorită rolului Jack Sparrow din seria "Piraţii din Caraibe", partitură pentru care, a mărturisit acesta, s-a inspirat din personalitatea chitaristului Keith Richards, al trupei Rolling Stones. Deşi Depp a fost nominalizat de trei ori la premiile Oscar, el nu a reuşit până în prezent să obţină nicio astfel de distincţie. Însă, el a reuşit să obţină un Glob de Aur pentru rolul unui frizer sadic din "Sweeney Todd - Bărbierul diabolic din Fleet Street", în 2008. De asemenea, la începutul lui iunie 2007, Johnny Depp a câştigat două premii MTV Movie, pentru cel mai bun rol de comedie ("Piraţii din Caraibe: La capătul lumii") şi cel mai bun personaj negativ ("Sweeney Todd - Bărbierul diabolic din Fleet Street"). Depp a putut fi văzut recent în pelicula "Alice în Ţara Minunilor", în regia lui Tim Burton.

Ozzy Osbourne este fostul solist al trupei Black Sabbath, înfiinţată în Birmingham, Marea Britanie, în 1968. De-a lungul anilor, Black Sabbath a vândut peste 100 de milioane de albume la nivel mondial. Albumul solo "No More Tears", lansat de Ozzy Osbourne în 1991, a primit patru discuri de platină în Statele Unite ale Americii şi a avut parte de o primire călduroasă din partea publicului şi a criticilor de specialitate. Următoarele albume - "Ozzmosis" (1995), "Down to Earth" (2001), "Under Cover" (2005), "Black Rain" (2007) şi "Scream" (2010), deşi nu au mai avut acelaşi succes de public, au fost bine primite de critica de specialitate.

Ozzy Osbourne va susţine pe 2 octombrie un concert în Capitală, la complexul Zone Arena.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici