Johnny Depp locuieşte pe un iaht de lux

Actorul american Johnny Depp s-a mutat împreună cu familia lui pe un iaht de lux, cu ocazia filmărilor pentru următorul său proiect cinematografic, "The Rum Diary", care au debutat în Porto Rico, informează femalefirst.co.uk.

160 afișări
Imaginea articolului Johnny Depp locuieşte pe un iaht de lux

Johnny Depp locuieşte pe un iaht de lux (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

GALERIE FOTO - Johnny Deep

O sursă a declarat că starul seriei "Piraţii din Caraibe" a cumpărat un iaht clasic cu motor, cu o lungime de 47 de metri, pe care l-a numit "Vajoliroja" - un acronim pentru care a folosit primele două litere din numele partenerei lui de viaţă, Vanessa Paradis, al lui şi ale celor doi copii ai lor, Lily-Rose şi Jack.

Celebrul actor american şi Vanessa au fost văzuţi la bordul acestui vas în Marea Mediterană, în 2008, cu ocazia sărbătorilor de iarnă.

În prezent, iahtul de lux deţinut de Johnny Depp este ancorat în largul coastelor statului Porto Rico, unde actorul american va produce şi va juca în lungmetrajul "The Rum Diary".

Deşi Depp a fost nominalizat de trei ori la premiile Oscar, acesta nu a reuşit până în prezent să obţină nicio distincţie din partea Academiei Americane de Film.

A câştigat un Glob de Aur pentru rolul frizerului sadic din "Sweeney Todd - Bărbierul diabolic din Fleet Street", în 2008.

La începutul lui iunie 2007, Johnny Depp a fost premiat cu două premii MTV Movie, pentru cel mai bun rol de comedie ("Piraţii din Caraibe: La capătul lumii") şi cel mai bun personaj negativ ("Sweeney Todd - Bărbierul diabolic din Fleet Street").

Citeşte şi:

Johnny Depp, în rolul lui Roger Moore, într-un film biografic

Johnny Depp va juca în al patrulea film din seria "Piraţii din Caraibe"

Johnny Depp, în rolul Pălărierului Nebun din "Alice în Ţara Minunilor"

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici