Johnny Depp şi Angelina Jolie, posibili parteneri pe marile ecrane

Actorul american Johnny Depp ar putea juca alături de Angelina Jolie în thrillerul "The Tourist", un proiect cinematografic care a fost afectat de numeroase schimbări de distribuţie şi a cărui producţie va începe în februarie 2010, informează variety.com.

79 afișări
Imaginea articolului Johnny Depp şi Angelina Jolie, posibili parteneri pe marile ecrane

Actriţa Angelina Jolie (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Dacă negocierile vor fi finalizate, Johnny Depp va interpreta rolul unui turist american prins într-o adevărată ţesătură de intrigi ale unui agent Interpol, interpretat de Angelina Jolie, care încearcă să localizeze un criminal, fost iubit de-al său.

Această schimbare de distribuţie a avut loc după retragerea actorului Sam Worthington şi a regizorului Florian Henckel von Donnersmarck, ambii renunţând la acest proiect din cauza unor divergenţe artistice de opinii cu producătorii filmului.

"The Tourist" ar fi trebuit să fie primul lungmetraj pe care Von Donnersmarck îl face de la succesul său din 2006 - "Vieţile altora", care a câştigat premiul Oscar pentru cel mai bun film într-o limbă străină. În prezent, presa americană vehiculează numele regizorului Alfonso Cuaron.

Pelicula "The Tourist" este un remake al filmului francez "Anthony Zimmer", din 2005.

Iniţial, Tom Cruise urma să interpreteze rolul masculin principal, însă acesta a revenit, în cele din urmă, actorului Sam Worthington, graţie succeselor sale recente din "Terminator - Salvarea" şi "Avatar". În proiectul iniţial, rolul agentei Interpol a fost atribuit actriţei Charlize Theron, care a fost înlocuită în cele din urmă de Angelina Jolie.

Julian Fellowes a scris scenariul original, iar Christopher McQuarrie şi Jeffrey Nachmanoff au conturat versiunea finală a scenariului.

Apariţia lui Johnny Depp în acest proiect reprezintă, în opinia specialiştilor, o mare surpriză, deoarece renumitul actor american ar fi trebuit să realizeze următorul lui film la studiourile Disney: al patrulea film din seria "Piraţii din Caraibe" sau "The Lone Ranger".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici