Johnny Depp şi-ar dori să nu fie celebru - GALERIE FOTO

Actorul american Johnny Depp a declarat recent că, dacă nu ar fi celebru, şi-ar dori să îi ducă pe cei doi copii pe care îi are cu partenera lui de viaţă, Vanessa Paradis, într-o vizită la Disneyland, informează femalefirst.co.uk.

168 afișări
Imaginea articolului Johnny Depp şi-ar dori să nu fie celebru - GALERIE FOTO

Johnny Depp şi-ar dori să nu fie celebru (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

GALERIE FOTO

Renumitul actor american şi partenera lui de viaţă, cântăreaţa şi actriţa franceză Vanessa Paradis, au împreună doi copii - Lily-Rose, în vârstă de zece ani, şi Jack, în vârstă de şapte ani.

"M-aş plimba prin Disneyland cu copiii mei. Asta aş face toată ziua. M-aş da în toate aparatele de acolo şi i-aş lăsa să experimenteze toate lucrurile pe care le fac copiii. Ei nu au parte de aceste bucurii atunci când merg undeva alături de tatăl lor. Dacă «tati» ar merge cu ei la Disneyland, lucrurile ar deveni ciudate", a declarat Johnny Depp.

Celebrul actor a trebuit să renunţe, în 2008, la vizita pe care Lily-Rose şi Jack au făcut-o la Disneyland.

Mama lor, Vanessa Paradis, i-a dus să viziteze celebrul parc tematic din California, în care se află, de altfel, şi o statuie de ceară a lui Johnny Depp, care îl prezintă pe celebrul actor american în postura piratului Captain Jack Sparrow, eroul francizei "Piraţii din Caraibe".

De altfel, actorul american, în vârstă de 46 de ani, a declarat nu de puţine ori că are serioase probleme din cauza faptului că este celebru. El a mărturisit în câteva ocazii că preferă să se ţină departe de lumina reflectoarelor şi să îşi petreacă timpul liber alături de familia sa.

"Nu pot să mă gândesc la mine însumi ca la o persoană celebră. E mult prea ciudat. Dacă aş avea de ales între a mă prezenta în faţa fanilor şi a sta pe un scaun într-o cameră întunecată, prefer de departe varianta camerei întunecate", a adăugat actorul american.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici