Johnny Depp şi Michelle Pfeiffer, într-un film cu vampiri semnat de Tim Burton

Actriţa Michelle Pfeiffer ar putea lucra din nou cu Tim Burton, cu ocazia filmărilor pentru lungmetrajul "Dark Shadows", un proiect al studiourilor Warner Bros. inspirat din serialul TV omonim cu vampiri difuzat în anii '60 .

117 afișări
Imaginea articolului Johnny Depp şi Michelle Pfeiffer, într-un film cu vampiri semnat de Tim Burton

Johnny Depp şi Michelle Pfeiffer, într-un film cu vampiri semnat de Tim Burton (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Filmările vor debuta în luna aprilie, iar rolul principal va fi interpretat de Johnny Depp. Din distribuţia proiectului mai fac parte Jackie Earle Haley, Eva Green şi Bella Heatcote.

Johnny Depp va juca rolul Barnabas Collins, un vampir dezgustat de sine, care trăieşte într-un castel din Maine şi se află în căutarea iubirii pierdute.

Pfeiffer o va interpreta pe Elizabeth Collins Stoddard, conducătoare extrem de retrasă a familiei Collins, care guvernează asupra tuturor lucrurilor din acel orăşel din statul Maine. Personajul nu a mai ieşit din casă de la dispariţia soţului ei, ce a avut loc cu un deceniu înainte.

Michelle Pfeiffer este o actriţă foarte căutată în acest an de producătorii de la Hollywood. Ea urmează să joace în comedia romantică "New Year's Eve", produsă de New Line, şi apoi în "Welcome to People", filmul care marchează debutul regizoral al scenaristului Alex Kurtzman.

Precedenta colaborare dintre Pfeiffer şi Burton a avut loc în 1992, când actriţa americană a oferit o prestaţie de excepţie, interpretând rolul Catwoman în filmul "Batman se întoarce/ Batman Returns".

Michelle Pfeiffer şi-a început cariera cu mici roluri în filme de televiziune, în anii '70, şi a devenit cunoscută pe marile ecrane în filmul "Scarface" (1983), în care a jucat alături de Al Pacino. Printre rolurile notabile pe care le-a realizat se numără cel din "Legături periculoase" (1988), pentru care a fost recompensată cu un premiu BAFTA, cel din "Câmpul dragostei" (1993), pentru care a primit un Urs de Argint, şi cel din "Fabuloşii Baker-Boys", pentru care a fost recompensată cu premii din partea presei străine de la Hollywood, a asociaţiilor de critici din New York şi Los Angeles, a National Society of Film Critics şi a Board of Review. Actriţa a fost nominalizată de trei ori la premiile Oscar, pentru rolurile din "Fabuloşii Baker-Boys", "Legături periculoase" şi "Câmpul dragostei".

Regizorul american Tim Burton, în vârstă de 51 de ani, este cunoscut în lumea cinematografiei pentru estetica sa în care melancolia se îmbină cu fantezia, horror-ul gotic şi comedia, câteva personaje din creaţiile sale, precum Edward-Mâini de Foarfecă şi Sweeney Todd, un bărbier însetat de sânge, devenind legendare. Printre filmele regizate de Burton pe parcursul a circa 25 de ani de carieră se numără "Batman" (1989), "Coşmarul dinaintea Crăciunului" (1993), "Legenda călăreţului fără cap" (1999), "Planeta maimuţelor" (2001), "Peştele cel mare" (2003), "Charlie şi fabrica de ciocolată" (2005). Cel mai recent film al său, "Alice în Ţara Minunilor", o reinterpretare 3D a celebrei poveşti a lui Lewis Caroll, a fost lansat pe marile ecrane în martie 2010 şi a avut încasări de 1,02 miliarde de dolari.

Go4it.ro transmite LIVE de la World Mobile Congress. Zeci de telefoane se lansează acum! Citeşte noutăţile la cald.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici