Johnny Depp speră să devină un bătrân cu burtă

Johnny Depp, vedeta din "Piraţii din Caraibe" şi care a apărut prima oară pe ecrane în filmul horror "Coşmar pe Elm Street", visează să mănânce şi să bea tot ce îi place când se va retrage din activitate şi speră să devină un bătrân cu burtă, informează site-ul Female First.

43 afișări
Imaginea articolului Johnny Depp speră să devină un bătrân cu burtă

Johnny Depp speră să devină un bătrân cu burtă (Imagine: MediafaxFoto/ AFP)

"Vreau să devin un bătrân normal, cu burtă făcută de la consumul de bere. Mi-ar plăcea să stau pe veranda casei noastre din Franţa şi să mă uit la peluză", spune el.

Dorinţa de a se îngrăşa pare să nu fie numai a lui Depp, în condiţiile în care există mai multe celebrităţi care vor să aibă burtă.

Recent, solistul Coldplay, Chris Martin, a recunoscut că se teme de "Ziua Burţii".

"Consider că e necesar să compui cât mai mult atunci când ai între 28 şi 33 de ani, deoarece, după câţiva ani, ajungi la vârsta la care începi să ai burtă", a spus el.

"N-aş putea compune un hit atunci când ajung să am burtă, aşa că încerc să scriu cât mai multe cântece înainte ca acest lucru să se întâmple", a spus el.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici