Johnny Depp, Tom Cruise şi Hugh Jackman, implicaţi într-o dispută hotelieră

Johnny Depp, Tom Cruise şi Hugh Jackman sunt implicaţi într-o dispută hotelieră, cauzată de dorinţa fiecăruia dintre ei de a folosi un anumit apartament dintr-un hotel londonez şi de faptul că toţi cei trei actori se vor afla în capitala britanică în acelaşi timp.

342 afișări
Imaginea articolului Johnny Depp, Tom Cruise şi Hugh Jackman, implicaţi într-o dispută hotelieră

Johnny Depp, Tom Cruise şi Hugh Jackman, implicaţi într-o dispută hotelieră

Cei trei actori celebri obişnuiesc să închirieze acelaşi apartament dintr-un hotel de lux de fiecare dată când ajung la Londra, însă în toamna acestui an, doi dintre ei vor trebui să caute un alt hotel, potrivit contactmusic.com.

"Niciunul dintre ei nu este obişnuit să i se spună că nu poate obţine ceva. Aşadar, acum sunt implicaţi într-un fel de dispută", a declarat o sursă citată de tabloidul The Sun.

"Angaţii hotelului spun că este o situaţie destul de ciudată, pentru că trebuie să spună celor doi de fiecare dată, la telefon, că există în continuare o «problemă». Toţi trei au bani foarte mulţi, deci nu este cazul de «cine dă mai mult»", a adăugat aceeaşi sursă.

Cele trei staruri hollywoodiene se vor afla la Londra în acelaşi timp în a doua jumătate a anului şi vor lucra la trei proiecte separate.

Tom Cruise, în vârstă de 51 de ani, va începe filmările pentru al cincilea film din seria "Misiune: Imposibilă".

Johnny Depp, în vârstă de 50 de ani, va filma o continuare a blockbusterului "Alice în Ţara Minunilor" produs de studiourile Disney.

Hugh Jackman, în vârstă de 45 de ani, va fi şi el prezent la Londra unde va interpreta personajul negativ în "Pan", o nouă adaptare cinematografică a poveştii lui Peter Pan.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici