Johnny Depp va apărea într-un videoclip al lui Paul McCartney

Actorul Johnny Depp va apărea în videoclipul melodiei "Early Days", interpretată de Paul McCartney, care va fi regizat de Vincent Haycock.

107 afișări
Imaginea articolului Johnny Depp va apărea într-un videoclip al lui Paul McCartney

Johnny Depp (Imagine: Mediafax Foto / AFP)

În promo-ul videoclipului pentru melodia "Early Days", Paul McCartney cântă la chitară acustică, singur într-o cameră, apoi mai mulţi cântăreţi de blues, printre care şi Johnny Depp, intră în încăpere şi încep să cânte alături de el, informează contactmusic.com.

Cântecul "Early Days" este extras de pe cel de-al 16-lea album de studio al lui Paul McCartney, "NEW", care a fost lansat în octombrie 2013.

Regizorul Vincent Haycock a declarat că videoclipul este un omagiu adus prieteniei dintre Paul McCartney şi John Lennon, care s-a închegat în perioada în care cei doi făceau parte din trupa The Beatles.

"Povestea este, în esenţă, una universală - despre doi puşti care se împrietenesc datorită pasiunii lor pentru muzică şi înfiinţează o trupă. Acest videoclip este despre ei, despre fiecare trupă, despre fiecare puşti care a trecut prin suişurile şi coborâşurile de la început, indiferent dacă au avut sau nu succes", a spus Vincent Haycock.

Aceasta nu este prima oară când Johnny Depp a apărut într-un videoclip pentru unul dintre cântecele lui Paul McCartney. În 2013, Johnny Depp a apărut, alături de Kate Moss şi Meryl Streep în videoclipul melodiei "Queenie Eye".

Johnny Depp este considerat unul dintre cele mai mari actori din generaţia sa, alături de George Clooney şi Brad Pitt. Artist versatil şi extrem de expresiv, Johnny Depp s-a simţit în largul lui atât în producţiile hollywoodiene - mai ales în franciza "Piraţii din Caraibe", "Chocolat", "Donnie Brasco" -, cât şi în producţii independente, precum "Jurnalul unui iubitor de rom", dar şi în colaborările sale cinematografice cu regizorul american Tim Burton - "Edward Mâini-de-foarfece", "Legenda călăreţului fără cap/ Sleepy Hollow", "Mireasa moartă/ Corpse Bride", "Alice în Ţara Minunilor" şi "Umbre întunecate/ Dark Shadows".

Paul McCartney, John Lennon, Ringo Starr şi George Harrison au format trupa The Beatles, unul dintre cele mai faimoase şi de succes grupuri din istoria muzicii rock, având la activ peste 1,1 miliarde de discuri vândute în lumea întreagă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici