Johnny Hallyday a fost externat, după nouă zile de odihnă şi teste medicale

Cântăreţul francez Johnny Hallyday, în vârstă de 66 de ani, internat la cererea asigurătorilor turneului său pentru a i se face un set complet de analize, a părăsit, joi, spitalul american din Neuilly-sur-Seine, a indicat serviciul de presă al artistului.

55 afișări
Imaginea articolului Johnny Hallyday a fost externat, după nouă zile de odihnă şi teste medicale

Johnny Hallyday a fost externat, după nouă zile de odihnă şi teste medicale (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Cântăreţul, despre care se spune că este "în mare formă", va pleca cu familia pe insula Saint-Barthélémy, în Antilele franceze, unde deţine o reşedinţă de vacanţă.

Pe 29 iulie, Johnny Hallyday a fost internat pentru o serie de teste medicale, solicitate de asigurătorii săi, care au fost informaţi despre faptul că starul francez a căzut în timp ce se afla pe iahtul închiriat de el în Monaco, unde trebuia să susţină o serie de concerte.

Johnny Hallyday, care şi-a dislocat parţial articulaţia şoldului, a primit iniţial îngrijiri medicale în clinica din Mougins, fiind internat ulterior în spitalul din Neuilly-sur-Seine din apropiere de Paris, la cererea asigurătorilor săi.

În ciuda rezultatelor medicale "bune şi satisfăcătoare", potrivit declaraţiei producătorului său muzical Jean-Claude Camus, medicii i-au prescris cântăreţului patru zile de odihnă suplimentare în spital.

Asigurătorii turneului său au cerut ca solistul să facă un control medical complet, înainte de începerea celei de-a doua părţi a seriei sale de concerte, intitulată "Tour 66", din care au mai rămas de susţinut încă 50 de spectacole.

De la debutul din luna mai al acestui turneu, anunţat ca fiind ultimul din carieră, Johnny Hallyday a susţinut 30 de concerte în Franţa, Belgia şi Elveţia.

Născut Jean-Philippe Smet, Hallyday este cel mai celebru cântăreţ de rock francez, cu 100 de milioane de albume vândute în cursul carierei sale de aproape 40 de ani. Specialiştii spun că el este cel care a introdus stilul rock în Franţa.

În 1983, Johnny Hallyday a suferit o intervenţie chirurgicală la şold, după accidentul din timpul turneului a cărui temă a fost inspirată de filmul "Mad Max".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici