Johnny Hallyday, din nou în comă artificială

Johnny Hallyday a fost plasat din nou în comă artificială de medicii americani, pentru ca acesta "să nu sufere" din cauza durerilor, a anunţat, vineri, purtătorul de cuvânt al rockerului francez.

10 afișări
Imaginea articolului Johnny Hallyday, din nou în comă artificială

Johnny Hallyday, din nou în comă artificială (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Cântăreţului i-a fost indusă coma artificială în această noapte (de joi spre vineri, n.r.) la Los Angeles, pentru ca acesta să nu sufere şi pentru a-i putea administra tratamentul", a indicat purtătorul său de cuvânt.

Johnny Hallyday a mai fost plasat o dată în comă artificială de medicii de la spitalul Cedars-Sinai din Los Angeles, unde a fost internat luni, pentru o infecţie apărut în urma unei operaţii de hernie de disc la care a fost supus pe 26 noiembrie, la Paris.

Cântăreţul a fost operat din nou în noaptea de miercuri spre joi, din cauza leziunilor apărute după această operaţie chirurgicală de la Paris.

Starea de sănătate a rockerului francez continuă, însă, să stârnească mari nelinişti în Franţa.

"Cum vreţi să nu fim preocupaţi, dacă îl cunoaştem şi îl iubim pe Johnny de atâta vreme", scrie jurnalistul Philippe Labro, unul dintre purtătorii săi de cuvânt, în cotidianul Le Parisien.

"Nu pot să ţin mari discursuri. Nu poţi să ieşi aşa uşor dintr-o comă artificială", a declarat, vineri dimineaţă, producătorul lui Hallyday, Jean-Claude Camus, care a adăugat că artistul a trecut de faza critică. Este "conştient" şi şi-a recunoscut soţia, pe Laeticia, a precizat acesta.

Însă producătorul a dat vina pe medicii care l-au operat, pe 26 noiembrie, la Paris, de o hernie de disc. "Ni s-a spus că a fost un masacru. Chirurgii de la Los Angeles ne-au spus că sunt indignaţi din cauza a ceea ce au văzut", a spus Jean-Claude Camus. "Medicii au constatat că au existat leziuni în urma operaţiei realizate la Paris. Trebuia operat de urgenţă, pentru că măduva osoasă a fost afectată", a adăugat productorul. "Am auzit vorbindu-se de o plângere penală", a mai spus acesta.

Operaţia de hernie de disc suportată de Johnny Hallyday pe 26 noiembrie, la Paris, era programată de mai multe luni. "El a rămas internat două zile, după care i s-a permis să ia avionul spre Los Angeles, după patru zile", a declarat Jean-Claude Camus.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici