Johnny Hallyday, spitalizat la Los Angeles din cauza unei infecţii postoperatorii

Cântăreţul şi actorul Johnny Hallyday, în vârstă de 66 de ani, a fost internat, luni, într-un spital din Los Angeles, în urma unei infecţii apărute după operaţia de hernie de disc la care a fost supus starul francez în noiembrie, a anunţat, marţi, serviciul de presă al acestuia.

43 afișări
Imaginea articolului Johnny Hallyday, spitalizat la Los Angeles din cauza unei infecţii postoperatorii

Johnny Hallyday, spitalizat la Los Angeles din cauza unei infecţii postoperatorii (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"În urma intervenţiei chirurgicale suferite la Paris, pe 26 noiembrie, pentru o hernie de disc, el se află sub observaţie din cauza unei infecţii. Starea lui de sănătate este stabilă şi ar trebui să fie externat în câteva zile", se indică în acest comunicat.

Johnny Hallyday a fost operat deja de două ori în 2009, din cauza unui cancer la colon.

Cântăreţul s-a deplasat de la Paris la Los Angeles pe 1 decembrie, împotriva recomandărilor medicilor săi, la doar patru zile după această operaţie de hernie de disc.

Plângându-se de dureri de spate în timpul călătoriei, el a trebuit să părăsească incinta aeroportului din Los Angeles într-un cărucior cu rotile.

Pentru că aceste dureri au crescut în intensitate, Johnny Hallyday a fost internat, luni dimineaţă, la spitalul Cedars Sinai din Beverly Hills, un cartier din Los Angeles în care locuiesc multe celebrităţi.

Medicii au identificat o infecţie postoperatorie, iar cântăreţul a primit imediat un tratament bazat pe antibiotice, fiind obligat să se odihnească. Starul francez este însoţit de soţia sa, Laeticia.

Jean-Claude Camus, producătorul muzical cu care colaborează rockerul francez, a declarat pentru postul de radio RTL, la Paris, că a discutat cu Laeticia, marţi, şi că aceasta "nu părea îngrijorată".

"Idolul tinerilor" prevăzuse să îşi petreacă Crăciunul în cabana sa din oraşul elveţian Gstaad şi să îşi reia turneul - "Tour 66" - printr-un concert la Amiens (Franţa), pe 8 ianuarie 2010.

Alte 24 de concerte au fost reprogramate, într-un ritm foarte solicitant - aproape un show pe zi -, până la închiderea turneului, pe 13 februarie, la sala Paris-Bercy.

Născut Jean-Philippe Smet, Hallyday este cel mai cunoscut cântăreţ de rock francez, cu 100 de milioane de albume vândute în cursul carierei sale de aproape 40 de ani. Specialiştii consideră că el este cel care a introdus stilul rock în Franţa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici