Johnny Hallyday va fi operat de hernie de disc

Cântăreţul Johnny Hallyday, în vârstă de 66 de ani, va fi operat pe 25 noiembrie de o hernie de disc, ce îl face în prezent să sufere "puţin", înainte de a-şi lua un an de vacanţă, după încheierea turneului actual, potrivit unui interviu acordat cotidianului elveţian Le Matin.

38 afișări
Imaginea articolului Johnny Hallyday va fi operat de hernie de disc

Johnny Hallyday va fi operat de hernie de disc (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"În acest moment, sufăr puţin din cauza unei hernii de disc. Mi se fac injecţii cu Voltaren. Mă voi opera pe 25 noiembrie", a mărturisit rockerul francez, sosit în Elveţia, duminică, pentru a-şi continua turneul mondial.

Johnny Hallyday a declarat cu această ocazie că nu este pentru prima oară când va suporta acest tip de intervenţie chirurgicală. "Am mai făcut-o o dată, chiar înainte de filmările pentru «Johnny To». După două zile, săream deja de la etajul al doilea", a mărturisit Johnny Hallyday, aflat la castelul său din staţiunea Gstaad.

Cântăreţul a precizat că va petrece luna decembrie la Gstaad, cu familia, şi a dezminţit informaţiile apărute în presa franconă despre un eventual divorţ.

În ceea ce priveşte starea lui de sănătate, cântăreţul insistă asupra faptului că se simte bine, însă că, după încheierea turneului actual, îşi va lua o vacanţă de un an.

"Viitorul meu disc îl voi lansa peste doi ani", a explicat rockerul francez.

Revenind asupra speculaţiilor apărute recent în presa franceză care susţineau că ar fi recurs la şedinţe de chimioterapie, Johnny Hallyday a recunoscut că i-a fost puţin teamă că un polip ar fi putut deveni canceros, dar acesta s-a dovedit a nu fi de natură canceroasă. "Nu am făcut chimioterapie", a afirmat cântăreţul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici