Jon Bon Jovi, cofinanţator al unui complex imobiliar pentru oamenii săraci din Philadelphia

Rockerul american Jon Bon Jovi, solistul trupei Bon Jovi, a contribuit la finanţarea unui complex imobiliar pentru oamenii săraci din Philadelphia, informează site-ul revistei Billboard.

145 afișări
Imaginea articolului Jon Bon Jovi, cofinanţator al unui complex imobiliar pentru oamenii săraci din Philadelphia

Jon Bon Jovi (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Marţi, muzicianul american a fost prezent la ceremonia de inaugurare a acestui complex imobiliar - care îi poartă numele - destinat oamenilor cu venituri mici.

Complexul imobiliar JBJ Soul Homes include 55 de case care vor fi ocupate de persoane cu venituri mici şi de foşti oameni ai străzii.

Fundaţia rockerului Bon Jovi - Soul Foundation - şi Middleton Partnership au asigurat cea mai mare parte a finanţării pentru acest complex rezidenţial. Proiectul, care a primit şi o finanţare publică, a avut un cost total de 16,6 milioane de dolari şi se află în cartierul Francisville din Philadelphia.

Noii rezidenţi vor avea acces la o serie de servicii sociale oferite de Project HOME, o asociaţie care militează contra sărăciei. Complexul include clădiri de birouri şi spaţii de recreere.

Jon Bon Jovi sprijină de mulţi ani construirea de locuinţe la preţuri convenabile în Philadelphia, Newark şi în multe alte oraşe americane.

În 2013, rockerul american a donat 1 milion de dolari fondului special creat de autorităţile din statul său natal New Jersey pentru ajutorarea familiilor afectate de uraganul Sandy în octombrie 2012.

Solistul trupei Bon Jovi s-a dovedit deosebit de activ în eforturile de refacere a comunităţii locale după acel uragan care a avut peste 140 de victime şi a cauzat pagube de mai multe miliarde de dolari. Astfel, rockerul a cântat la un concert de caritate organizat în decembrie 2012 în favoarea familiilor afectate de urganul Sandy şi este copreşedintele unei fundaţii de caritate, înfiinţată cu acelaşi scop, împreună cu soţia guvernatorului local, Mary Pat Christie.

La sfârşitul lunii mai 2013, Jon Bon Jovi a anunţat că a luat hotărârea de a renunţa la onorariul său pentru concertul pe care trupa din care face parte, Bon Jovi, l-a susţinut la Madrid, în contextul crizei economice din Spania. Rockerul american s-a temut că foarte mulţi fani spanioli ai trupei Bon Jovi nu vor putea să îşi permită să plătească preţul întreg al unui bilet.

Trupa Bon Jovi a cântat la Bucureşti în vara anului 2011.

De-a lungul anilor, formaţia a vândut peste 120 de milioane de albume în lumea întreagă. Cele mai cunoscute albume semnate Bon Jovi sunt "Slippery When Wet" (1986), "New Jersey" (1988) şi "Keep the Faith" (1992). Cel mai recent material discografic al trupei este albumul "What About Now", lansat în Statele Unite pe 12 martie.

Trupa este formată din Jon Bon Jovi (voce, chitară), Richie Sambora (chitară, backing vocals), Tico Torres (tobe, percuţie), David Bryan (clape, pian, backing vocals) şi Hugh McDonald (bas, backing vocals).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici