Jon Voight, tatăl Angelinei Jolie, joacă în pelicula "The Dark Prince", filmată în România

Actorul american Jon Voight, tatăl Angelinei Jolie, joacă în pelicula "The Dark Prince", care urmează să fie filmată în România, în studiourile Castel Film.

561 afișări
Imaginea articolului Jon Voight, tatăl Angelinei Jolie, joacă în pelicula "The Dark Prince", filmată în România

Jon Voight (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

Filmul este regizat de Pearry Reginald Teo, lansarea sa fiind prevăzută pentru anul 2013, potrivit informaţiilor disponibile pe imdb.com. Dramă medievală cu vampiri, "The Dark Prince" are scenariul semnat de Pearry Reginald Teo şi Nicole Jones, urmând să facă parte dintr-o franciză.

Filmările au început pe 18 septembrie şi se vor întinde pe durata a trei săptămâni, urmând să aibă loc la studiourile Castel Film şi în alte spaţii din România, potrivit filmneweurope.com.

Reprezentanţii Castel Film nu au putut fi contactaţi până la difuzarea acestei ştiri.

Jon Voight, în vârstă de 73 de ani, este actor de film şi televiziune şi a devenit cunoscut la sfârşitul anilor 1960 graţie rolului de gigolo din filmul "Cowboy-ul de la miezul nopţii/ Midnight Cowboy" (1969), pentru care a primit prima sa nominalizare la premiile Oscar.

De-a lungul deceniilor următoare, Jon Voight şi-a construit o carieră solidă cu ajutorul unor roluri dificile, dar provocatoare, având câteva prestaţii memorabile în filme precum "Eliberarea/ Deliverance" (1972) şi "Întoarcerea acasă/ Coming Home" (1978) - pentru cel din urmă a fost recompensat cu Oscarul pentru cel mai bun actor în rol principal. Interpretarea jurnalistului sportiv Howard Cosell din filmul biografic "Ali" (2001) i-a adus aprecierea criticilor şi cea de-a patra nominalizare la Oscar.

Jon Voight este tatăl actriţei Angelina Jolie şi al actorului James Haven, dar şi fratele cântăreţului Chip Taylor şi al geologului Barry Voight.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici