Jude Law descinde dintr-o familie de brutari

Actorul britanic Jude Law este urmaşul unei familii de brutari, iar regizorul Guy Ritchie este unul dintre descendenţii îndepărtaţi ai regelui Edward I al Angliei, informează mirror.co.uk.

28 afișări
Imaginea articolului Jude Law descinde dintr-o familie de brutari

Jude Law descinde dintr-o familie de brutari (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Detaliile despre familia actorului Jude Law au fost descoperite în urma recensământului din Marea Britanie din 1911, ale cărui rezultate au fost publicate de curând online pentru prima oară.

Jude Law, în vârstă de 36 de ani, este strănepotul lui William Law, care, potrivit recensământului din 1911, era maestru brutar. El locuia cu soţia, cei cinci copii şi doi servitori într-o casă cu nouă dormitoare din Brixton, în sudul Londrei.

Nici trecutul regizorului Guy Ritchie nu a rămas învăluit în mister, potrivit acestor informaţii oferite de site-ul findmypast.com.

În vârstă de 41 de ani, fostul soţ al Madonnei este stră-strănepotul generalului Edward McLaughlin şi al soţiei acestuia, Annie. În 1911, ei trăiau într-o reşedinţă şi mai mare decât cea a strămoşilor lui Jude Law, care avea 16 camere, în Byron Hall din Worthing, de pe coasta de sud a Marii Britanii. Guy Ritchie este, totodată, unul dintre descendenţii regelui Edward I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici