Jude Law s-a pregătit pentru rolul din "Black Sea" navigând două zile la bordul unui submarin

Actorul britanic Jude Law a participat la o misiune de două zile la bordul unui submarin al Marinei Britanice, pentru a se pregăti pentru rolul din filmul "Black Sea", în care interpretează un căpitan de submarin.

161 afișări
Imaginea articolului Jude Law s-a pregătit pentru rolul din "Black Sea" navigând două zile la bordul unui submarin

Jude Law s-a pregătit pentru rolul din "Black Sea" navigând două zile la bordul unui submarin (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Jude Law, în vârstă de 41 de ani, interpretează, în filmul "Black Sea", rolul unui căpitan de submarin care urmăreşte o ambarcaţiune nazistă care transportă o comoară, iar actorul a petrecut două zile la bordul unui submarin militar real pentru a experimenta pe viu viaţa de marinar, înainte de filmări, informează contactmusic.com.

"Am fost foarte norocos să fiu invitat de Marina Regală să particip la o misiune pe un submarin, aşa că am mers cu ei câteva zile. Ca să fiu sincer, a fost mai mult o experienţă de viaţă decât pregătire pentru rol... Am turnat filmul pe un submarin real, pe care un tip nebun, dar minunat l-a cumpărat şi îl ţine într-un estuar din Rochester (oraş în Marea Britanie, n.r.). Faptul că am filmat acolo şi nu într-un platou a crescut tensiunea pentru noi. La bordul submarinului oamenii stau unii peste alţii şi incinta devine destul de claustrofobică", a declarat Jude Law pentru site-ul esquire.co.uk.

Thrillerul "Black Sea" va avea premiera în Marea Britanie în luna decembrie.

Actorul britanic Jude Law a fost nominalizat la premiul Oscar în 1999, pentru rolul din filmul lui Anthony Minghella "Talentatul domn Ripley". Pentru acelaşi rol a câştigat şi un premiu BAFTA, în 2000. În 2003, Law a fost din nou nominalizat la premiul Oscar, pentru rolul dintr-un alt film al regretatului regizor Anthony Minghella, "Cold Mountain".

În 2009, Jude Law s-a bucurat de succes cu interpretarea lui Hamlet pe Broadway, fiind nominalizat şi la premiile Tony pentru acest rol, dar şi cu filmele din seria "Sherlock Holmes", regizate de Guy Ritchie, fostul soţ al Madonnei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici