Jude Law se întâlneşte cu modelul britanic Lily Cole

Actorul britanic Jude Law şi modelul britanic Lily Cole, în vârstă de 20 de ani, se întâlnesc, aceasta fiind văzută părăsind locuinţa actorului, sâmbătă după-amiază, după ce petrecuse seara de vineri alături de el.

15 afișări
Imaginea articolului Jude Law se întâlneşte cu modelul britanic Lily Cole

Jude Law se întâlneşte cu modelul britanic Lily Cole

Jude Law şi Lily Cole au luat masa într-un restaurant londonez, vineri, în timpul cinei aceştia ţinându-se de mână, conform unei surse citate de femalefirst.co.uk.

"Jude încerca să nu se facă remarcat. Erau prinşi în conversaţie şi râdeau. Nu s-au sărutat, dar era clar că sunt mai mult decât prieteni. Jude era extrem de afectuos şi se uita afectuos la ea", a declarat sursa.

"Cineva i-a cerut să pozeze pentru o fotografie cu telefonul mobil. Nu părea prea entuziasmat, dar totuşi a acceptat, deşi nu a vrut-o pe Lily în cadru", a mai subliniat sursa.

Nu este pentru prima dată când cei doi sunt văzuţi împreună. Săptămâna trecută, cei doi au fost fotografiaţi în timpul unui concert susţinut de trupa Radiohead, la Londra, şi păreau extrem de apropiaţi.

Presa a speculat în ultima vreme că Law, care are trei copii cu fosta sa soţie, Sadie Frost, ar avea o relaţie cu fiica lui Rod Stewart, Kimberly, cu care se săruta pasional într-un club londonez. Totodată, Law a avut o relaţie cu actriţa Sienna Miller, care s-a sfârşit din cauza relaţiei actorului cu dădaca.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici