Jude Law şi-a întâlnit fiica în vârstă de cinci luni, în prezenţa avocaţilor

Jude Law s-a întâlnit pentru prima oară cu fiica lui cea mică, în vârstă de cinci luni, Sophia, a cărei mamă este modelul american Samantha Burke, în prezenţa avocatului actorului, Maurice Kutner, în Florida, la sfârşitul săptămânii trecute, informează femalefirst.co.uk.

26 afișări
Imaginea articolului Jude Law şi-a întâlnit fiica în vârstă de cinci luni, în prezenţa avocaţilor

Jude Law şi-a întâlnit fiica în vârstă de cinci luni, în prezenţa avocaţilor (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Jude era foarte emoţionat înainte de această întâlnire. Sarcina fostei sale iubite a fost neprevăzută, însă el vrea acum să facă ceea ce trebuie. Nu are cum să se ascundă, pentru că, de îndată ce Sophia va putea să navigheze pe internet, va afla cine este tatăl ei", a declarat o sursă.

Actorul britanic în vârstă de 37 de ani, care are împreună cu fosta lui soţie Sadie Frost, trei copii - Rafferty, în vârstă de 13 ani, Iris, în vârstă de nouă ani, şi Rudy, în vârstă de şapte ani - şi Samantha Burke au stabilit cu ocazia întâlnirii de sâmbătă, 27 februarie, aranjamentele legale necesare prin care Jude Law se va implica în creşterea micuţei Sophia, inclusiv plata pensiei alimentare.

Samantha Burke a rămas însărcinată după o aventură de o noapte cu Jude Law, pe care l-a cunoscut într-un club din New York. Actorul britanic se afla în oraşul american pentru a filma pelicula "Sherlock Holmes".

În prezent, Jude Law are o relaţie cu fosta lui logodnică, Sienna Miller, de care s-a despărţit în noiembrie 2006, după ce actorul britanic a avut o aventură cu Daisy Wright, dădaca copiilor săi.

Jude Law a fost nominalizat la premiul Oscar în 1999, pentru rolul din filmul lui Anthony Minghella "Talentatul domn Ripley". Pentru acelaşi rol a câştigat şi un premiu BAFTA, în 2000.

În 2003, Law a fost din nou nominalizat la premiul Oscar, pentru rolul dintr-un alt film al regretatului regizor Anthony Minghella, "Cold Mountain". Actorul britanic este prezent pe afişul filmului "Sherlock Holmes", în regia lui Guy Ritchie, în care joacă rolul asistentului celebrului detectiv, Dr. Watson.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici