Jude Law şi Sienna Miller au din nou planuri de nuntă

Vedetele Jude Law şi Sienna Miller, care au redevenit un cuplu la sfârşitul anului trecut, ar putea avea din nou planuri de nuntă, actriţa britanică fiind văzută purtând un inel de logodnă, dar la mână dreaptă, informează dailymail.co.uk.

109 afișări
Imaginea articolului Jude Law şi Sienna Miller au din nou planuri de nuntă

Jude Law şi Sienna Miller au din nou planuri de nuntă (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Sienna Miller, în vârstă de 28 de ani, a fost văzută purtând un inel cu diamant pe inelarul mâinii drepte, ceea ce a alimentat zvonurile privind posibile planuri de nuntă cu actorul Jude Law.

"Nu vor să îşi facă oficială logodna şi de aceea Sienna poartă inelul la mâna dreaptă", a declarat o sursă apropiată cuplului.

Potrivit aceleiaşi surse, cei doi actori şi-ar putea anunţa public logodna în această vară.

"Ei vor să ţină totul secret, dar sunt foarte fericiţi şi speră că totul va merge bine", a precizat sursa.

Familia Siennei Miller a fost reticentă în ceea ce priveşte împăcarea ei cu Jude Law, în vârstă de 37 de ani, dar actorul a reuşit să recâştige încrederea rudelor iubitei sale, potrivit unor surse apropiate cuplului.

"Jude a fost în vizită la părinţii Siennei şi la sora ei, Savannah, şi a reuşit să se facă iertat", a mai spus sursa.

Nu ar fi, însă, pentru prima dată când cuplul ar încerca să ajungă la altar. Jude Law a mai cerut-o în căsătorie pe Sienna în ziua de Crăciun din 2004. Cei doi au plecat apoi în vacanţă în Seychelles cu cei trei copii pe care actorul îi are cu Sadie Frost - Rafferty, Iris şi Rudy -, pentru a îşi serba şi zilele de naştere, ambii fiind născuţi la sfârşitul lunii decembrie. După o relaţie de doi ani, Jude Law şi Sienna Miller s-au despărţit, pentru că Jude Law a avut o aventură cu dădaca copiilor săi.

De atunci, Jude nu a mai avut vreo relaţie serioasă, în timp ce legăturile Siennei cu Rhys Ifans şi Balthazar Getty s-au destrămat.

Toamna trecută, cei doi actori jucau pe Broadway - Jude Law în "Hamlet", iar Sienna în "After Miss Julie". În noiembrie au fost văzuţi împreună într-un club din New York, iar apoi în decembrie îşi petreceau vacanţa împreună în Barbados.

În 2009, Jude Law s-a bucurat de succes cu interpretarea lui Hamlet pe Broadway, precum şi cu noul film în care a jucat - "Sherlock Holmes", de Guy Ritchie -, dar a avut un şoc când a aflat că este din nou tată, după o aventură de o noapte avută cu Samantha Burke, un model şi actriţă aspirantă din Florida.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici