Jude Law spune că este "foarte fericit" că s-a împăcat cu Sienna Miller

Actorul Jude Law a vorbit în premieră despre relaţia sa cu Sienna Miller, declarând că este "foarte fericit" că s-a reîmpăcat cu actriţa britanică, informează accesshollywood.com.

29 afișări
Imaginea articolului Jude Law spune că este "foarte fericit" că s-a împăcat cu Sienna Miller

Jude Law spune că este "foarte fericit" că s-a împăcat cu Sienna Miller (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Luni seară, Jude Law şi Sienna Miller, care au avut o relaţie în urmă cu câţiva ani, au apărut din nou în public comportându-se ca un cuplu, cu ocazia Costume Gala 2010 din New York. Cei doi au fost fotografiaţi împreună de paparazzi cu câteva săptămâni în urmă, dar aceasta a fost prima lor apariţie publică prin care au confirmat că sunt din nou împreună.

Miercuri, în timp ce sărbătorea nominalizarea la premiile Tony pentru rolul din "Hamlet", la petrecerea organizată la New York după anunţarea selecţiei, actorul britanic a discutat cu reporterul de la Access Hollywood despre sentimentele sale faţă de Sienna Miller: "Sunt foarte fericit. Sunt foarte fericit că sunt fericit".

Întrebat dacă s-au logodit, Jude Law a negat această informaţie: "Pentru moment, nu. Asta este tot ce pot să vă spun".

Referindu-se la cea de-a doua nominalizare la premiile Tony din cariera sa - prima a fost pentru rolul din piesa de teatru "Indiscretion" -, Jude Law s-a declarat entuziasmat şi a mărturisit că doreşte să joace în viitor în mai multe piese de Shakespeare: "Mi-ar plăcea să-l joc pe Benedict, pe Coriolan şi pe Henry al V-lea".

Familia Siennei Miller, în vârstă de 28 de ani, a fost reticentă în ceea ce priveşte împăcarea ei cu Jude Law, în vârstă de 37 de ani, dar actorul a reuşit să recâştige încrederea rudelor iubitei sale, potrivit unor surse apropiate cuplului.

Nu ar fi, însă, pentru prima dată când cuplul ar încerca să ajungă la altar. Jude Law a mai cerut-o în căsătorie pe Sienna în ziua de Crăciun din 2004. Cei doi au plecat apoi în vacanţă în Seychelles cu cei trei copii pe care actorul îi are cu Sadie Frost - Rafferty, Iris şi Rudy -, pentru a îşi serba şi zilele de naştere, ambii fiind născuţi la sfârşitul lunii decembrie. După o relaţie de doi ani, Jude Law şi Sienna Miller s-au despărţit, pentru că Jude Law a avut o aventură cu dădaca copiilor săi.

De atunci, Jude nu a mai avut vreo relaţie serioasă, în timp ce legăturile Siennei cu Rhys Ifans şi Balthazar Getty s-au destrămat.

În toamna anului trecut, cei doi actori jucau pe Broadway - Jude Law în "Hamlet", iar Sienna în "After Miss Julie". În noiembrie au fost văzuţi împreună într-un club din New York, iar apoi în decembrie îşi petreceau vacanţa împreună în Barbados.

În 2009, Jude Law s-a bucurat de succes cu interpretarea lui Hamlet pe Broadway, precum şi cu noul film în care a jucat - "Sherlock Holmes", de Guy Ritchie -, dar a avut un şoc când a aflat că este din nou tată, după o aventură de o noapte avută cu Samantha Burke, un model şi actriţă aspirantă din Florida.

Jude Law a fost nominalizat la premiul Oscar în 1999, pentru rolul din filmul lui Anthony Minghella "Talentatul domn Ripley". Pentru acelaşi rol a câştigat şi un premiu BAFTA, în 2000. În 2003, Law a fost din nou nominalizat la premiul Oscar, pentru rolul dintr-un alt film al regretatului regizor Anthony Minghella, "Cold Mountain".

Sienna Miller a cochetat cu industria modei, lucrând ca model şi designer. Miller a devenit cunoscută pentru rolurile din filmele "Alfie" (2004), "Factory Girl" (2006) şi "Triunghiul dragostei" (2008). În 2009, Miller a apărut pe afişul filmului "G.I. Joe: Rise of Cobra".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici