Jude Law vrea să cânte la pian precum Chris Martin de la Coldplay

Actorul britanic Jude Law şi-a propus ca, anul viitor, să înveţe să cânte la pian precum Chris Martin, solistul trupei Coldplay, informează FemaleFirs.co.uk.

2 afișări
Imaginea articolului Jude Law vrea să cânte la pian precum Chris Martin de la Coldplay

Jude Law vrea să cânte la pian precum Chris Martin de la Coldplay

Starul din "Cold Mountain" şi "Alfie", care ştie deja să cânte la saxofon, muzicuţă şi chitară, şi-a propus ca în 2008 să devină un pianist foarte bun, pentru că, spune el, nu excelează în interpretarea la celelalte instrumente.

"De obicei, nu îmi fac planuri pentru anul care vine, pentru că încerc să fiu ambiţios pe tot parcursul anului", a declarat el. "S-ar putea, totuşi, să nu reuşesc să-mi împlinesc acest vis până la sfârşitul anului, însă întotdeauna mi-am dorit să pot cânta foarte bine la un instrument. Cânt la muzicuţă, saxofon şi chitară - dar prost. Mi-ar plăcea să pot cânta precum Chris Martin, pe care îl admir foarte mult", a declarat actorul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici