Julia Louis-Dreyfus, celebră pentru rolul din „Seinfeld”, a obţinut ordin de restricţie împotriva unei femei. Cum a fost ameninţată actriţa

Actriţa americană Julia Louis-Dreyfus a obţinut un ordin de restricţie împotriva unei femei care ar fi ameninţat că va arunca o grenadă în locuinţa ei şi a acuzat-o că i-a furat ideea pentru serialul "Vicepreşedinta/ Veep", informează Contact Music.

1432 afișări
Imaginea articolului Julia Louis-Dreyfus, celebră pentru rolul din „Seinfeld”, a obţinut ordin de restricţie împotriva unei femei. Cum a fost ameninţată actriţa

Julia Louis-Dreyfus - ordin de restricţie împotriva unei femei care a ameninţat-o cu o grenadă

Protagonista serialului "Vicepreşedinta", care are doi fii împreună cu actorul Brad Hall, Henry, în vârstă de 27 de ani, şi Charles, în vârstă de 22 de ani, susţine că "o străină obsedată" îi hărţuieşte familia.

Vedeta în vârstă de 58 de ani a spus că femeia a hărţuit-o pe reţelele de socializare online şi că a apărut neanunţată în apropierea locuinţei sale. De asemenea, necunoscuta a lipit afişe în care o acuză pe Julia Louis-Dreyfus că "a furat de la un scriitor fără adăpost".

"Mă tem pentru siguranţa mea când părăsesc casa sau când mă întorc de la filmări noaptea. Mă tem că obsesia amăgitoare a doamnei Pearlman nu va avea ca rezultat doar hărţuirea mea continuă în mediul online, ci se va manifesta şi fizic asupra mea sau asupra familiei mele", a declarat actriţa.

Julia Scarlett Elizabeth Louis-Dreyfus este o actriţă americană de comedie şi prezentatoare TV, cunoscută mai ales pentru rolurile din sitcom-urile "Seinfeld" şi "Vicepreşedinta".Actriţa şi prezentatoarea TV Julia Scarlett Elizabeth Louis-Dreyfus, născută în 1961, este cunoscută pentru rolurile din sitcomurile "Seinfeld" şi "Aventurile Christinei/ The New Adventures of Old Christine". Este singura actriţă premiată cu trei premii Emmy pentru trei seriale diferite - "Seinfeld", "Aventurile Christinei/ The New Adventures of Old Christine" şi "Vicepreşedinta/ Veep". În total, aceasta a primit 11 premii Emmy, un Glob de Aur, un trofeu Peabody şi patru distincţii din partea Sindicatului actorilor americani.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici