Julia Roberts va juca rolul unei femei din armata americană

Actriţa americană Julia Roberts va juca rolul unei femei din armata americană, întoarsă din Irak, într-o comedie romantică în care apar şi starurile Anne Hathaway, Jessica Alba, Shirley MacLaine şi Jennifer Garner, informează revista Hollywood Reporter.

25 afișări
Imaginea articolului Julia Roberts va juca rolul unei femei din armata americană

Julia Roberts va juca rolul unei femei din armata americană (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Filmul "Valentine's Day" va urmări destinele încrucişate ale mai multor personaje aflate în căutarea iubirii în Los Angeles, în ziua internaţională a îndrăgostiţilor. În acest film mai apar Jessica Biel, Ashton Kutcher şi Bradley Cooper.

Actriţa Shirley MacLaine va interpreta rolul mamei personajului interpretat de Julia Roberts - o pensionară care îi mărturiseşte soţului ei că a avut o aventură în trecut -, în timp ce Anne Hathaway va interpreta rolul unei asistente dintr-o agenţie de impresariat artistic, îndrăgostită de un poştaş.

Filmul va fi produs de studiourile New Line, care recent au lansat comedia de succes "Despre bărbaţi şi nu numai... / He's Just Not That Into You".


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici