Julia Roberts va primi premiul pentru întreaga activitate la Festivalul de Film de la San Sebastian

Julia Roberts va primi premiul Donostia pentru întreaga activitate, luna viitoare, la Festivalul Internaţional de Film de la San Sebastian, care are loc între 15 şi 25 septembrie, potrivit organizatorilor, citaţi de hollywoodreporter.com.

48 afișări
Imaginea articolului Julia Roberts va primi premiul pentru întreaga activitate la Festivalul de Film de la San Sebastian

Julia Roberts va primi premiul pentru întreaga activitate la Festivalul de Film de la San Sebastian

Într-un comunicat de presă, organizatorii festivalului au lăudat apariţia Juliei Roberts în filme de mare succes din ultimii 20 de ani, subliniind prestaţia sa din filme precum "Magnolii de oţel" şi "Frumuşica". Totodată, organizatorii festivalului au lăudat-o pe celebra actriţă pentru apariţia sa din filmul "Erin Brockovich", pentru care a fost recompensată şi cu premiul Oscar.

Cel mai recent lungmetraj al Juliei Roberts, "Mănâncă, roagă-te, iubeşte/ Eat Pray Love", în care joacă şi actorul spaniol Javier Bardem, va fi prezentat în afara competiţiei la cea de-a 58-a ediţie a Festivalului Internaţional de Film de la San Sebastian.

Printre câştigătorii din anii trecuţi ai premiului Donostia se numără Lana Turner, Francis Ford Coppola, Woody Allen şi Ian McKellen.

Lungmetrajul "Mănâncă, roagă-te, iubeşte/ Eat Pray Love" va avea premiera în România pe 15 august.

Julia Roberts, în vârstă de 42 de ani, este mama unor gemeni în vârstă de cinci ani şi a unui fiu în vârstă de doi ani. Actriţa, deţinătoare a unui premiu Oscar, şi-a câştigat celebritatea cu rolul din filmul "Frumuşica/ Pretty Woman".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici