Julianne Moore o va interpreta pe Sarah Palin într-un film HBO

Actriţa Julianne Moore o va interpreta pe Sarah Palin, fostul guvernator al statului Alaska, într-un film marca HBO despre campania lui John McCain pentru alegerile prezidenţiale din SUA din 2008.

135 afișări
Imaginea articolului Julianne Moore o va interpreta pe Sarah Palin într-un film HBO

Julianne Moore o va interpreta pe Sarah Palin într-un film HBO (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Filmul se va numi "Game Change" şi este bazat pe volumul omonim de John Heilemann şi Mark Halperin.

Producţia va fi centrată pe alegerea lui Palin, anunţată pe 29 august 2008, pentru postul de vicepreşedinte, în cursa lui McCain pentru Casa Albă, şi pe înfrângerea lor în alegerile din noiembrie 2008, câştigate de Barack Obama.

Filmul de televiziune va fi regizat de Jay Roach, iar scenariul va fi semnat de Danny Strong. Cei doi au mai lucrat împreună la o producţia HBO din 2008 - filmul politic "Recount", despre renumărarea voturilor în statul Florida la alegerile prezidenţiale din SUA din 2000.

Julianne Moore, care a primit la sfârşitul lunii ianuarie titlul de femeia anului din partea Universităţii Harvard, este câştigătoare a unui Glob de Aur ("Poveşti întretăiate" - 1994) şi a fost de patru ori nominalizată la premiile Oscar, pentru rolurile din peliculele "Boogie Nights/ Jurnalul unei vedete de film porno" (1998), "The End of the Affair/ Sfârşitul aventurii" (2000), "Far from Heaven/ Departe de paradis" (2003) şi "The Hours/ Orele" (2003). Ea a câştigat, de asemenea, un premiu de interpretare la Festivalul de Film de la Veneţia ("Far from Heaven/ Departe de paradis" - 2002).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici