Julianne Moore va lansa un set de felicitări de Sf. Valentin, în scopuri caritabile

Actriţa Julianne Moore va lansa un set de felicitări de Sfântul Valentin (14 februarie, Ziua îndrăgostiţilor în SUA), în urma colaborării cu mai mulţi autori şi ilustratori de cărţi pentru copii, acestea fiind comercializate în scopuri caritabile

221 afișări
Imaginea articolului Julianne Moore va lansa un set de felicitări de Sf. Valentin, în scopuri caritabile

Julianne Moore (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Moore, ea însăşi autoarea unei serii de cărţi pentru copii - "Freckleface Strawberry" -, inspirată de propria ei copilărie, a lucrat cu alţi scriitori şi ilustratori pentru a pregăti un set de 30 de felicitări pentru îndrăgostiţi, potrivit contactmusic.com.

"Sunt o alegere grozavă pentru copii, să le facă cadou colegilor lor sau oricui altcuiva... pentru că reprezintă dragostea pentru lectură. Eu personal am ales fiecare autor şi ilustrator pentru felicitări şi cred că vă vor plăcea foarte mult", a spus Julianne Moore.

Toate încasările obţinute din comercializarea acestor seturi, la preţul de 25 de dolari/ bucata, vor fi donate către Salvaţi Copiii.

De-a lungul carierei sale, Julianne Moore a fost nominalizată de patru ori la Oscar - pentru "Boogie Nights/ Jurnalul unei vedete de film porno" (1998), "The End of the Affair/ Sfârşitul aventurii" (2000), "Far from Heaven/ Departe de paradis" (2003) şi "The Hours/ Orele" (2003) -, de şase ori la Globul de Aur, de trei ori la BAFTA şi de nouă ori la premiile Sindicatului actorilor americani. Alături de restul distribuţiei din "Poveşti întretăiate/ Short Cuts" (1993), ea a obţinut un Glob de Aur pentru prestaţia din această peliculă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici