Julio Iglesias va fi cazat în apartamentul lui Hagi din Mamaia

Cântăreţul Julio Iglesias, care va susţine un turneu în România, în perioada 16-28 iulie, va sosi în ţară pe data de 14 a acestei luni, urmând să fie cazat în hoteluri de lux, la Mamaia urmând să stea chiar în apartamentul lui Gheorghe Hagi din hotelul deţinut de acesta.

1 afișare
Imaginea articolului Julio Iglesias va fi cazat în apartamentul lui Hagi din Mamaia

Julio Iglesias va fi cazat în apartamentul lui Hagi din Mamaia

Potrivit organizatorilor evenimentului, Julio Iglesias va sosi în ţară pe 14 iulie, fiind însoţit de o echipă de 27 de persoane, formată din manageri, asistenţi, echipă tehnică şi instrumentişti.

Iglesias a cerut să fie cazat în hoteluri de cinci stele şi să fie transportat cu o maşină de lux, cu şofer. De asemenea, pentru el şi echipa sa, Iglesias a cerut să le fie puse la dispoziţie în camerele de hotel apă minerală şi plată, suc de fructe, răcoritoare, cafea şi ceai, precum şi fructe proaspete. Însă, artistul a specificat că fiecare membru al echipei sale îşi va suporta financiar consumul de ţigări şi de băuturi alcoolice.

Cât va sta în România, Iglesias va fi cazat în Bucureşti la Hotel Marriott, iar în Constanţa la Hotel Iaki, chiar în apartamentul personal al lui Gheorghe Hagi. Cântăreţul va părăsi România pe 29 iulie.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici