Justin Bieber a fost dat în judecată de un fotograf

Justin Bieber a fost dat în judecată de un fotograf, care l-a acuzat pe artistul canadian că l-a lovit cu automobilul în 2013, la Los Angeles, în timp ce îi făcea poze cântăreţului.

374 afișări
Imaginea articolului Justin Bieber a fost dat în judecată de un fotograf

Justin Bieber a fost dat în judecată de un fotograf (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Cântăreţul, în vârstă de 20 de ani, care a fost achitat de acuzaţia de părăsire a locului accidentului, în vara anului trecut, a fost citat într-un nou proces deschis de fotograful Walter Lee, care susţine că a suferit răni grave după ce Justin Bieber l-a lovit de la volanul unui Ferrari alb pe artera de circulaţie Sunset Strip din Los Angeles, în iulie 2013, informează contactmusic.com.

Potrivit documentelor depuse în instanţă, obţinute de site-ul tmz.com., fotograful cere daune pentru a-şi plăti facturile medicale şi declară că s-ar putea să nu îşi revină niciodată din cauza rănilor suferite, inclusiv hematoame, cicatrice ale piciorului stâng şi tromboză venoasă profundă.

Agenţii de poliţie au investigat incidentul în iulie 2013, după ce fotograful a afirmat că a fost prins între autovehiculul Ferrari al lui Bieber şi o maşină parcată, în timp ce îi făcea poze cântăreţului, care plecase din clubul Laugh Factory din West Hollywood, cântăreţul fiind ulterior acuzat de poliţie pentru părăsirea locului accidentului.

Cântăreţul canadian a fost interogat, însă a fost eliberat fără a fi pus oficial sub acuzare, iar potrivit unei surse judiciare, "procurorii spun că nu au existat suficiente dovezi pentru a demonstra că (Justin, n.r.) a părăsit intenţionat locul coliziunii, în care a fost rănită o persoană".

Acest incident este cel mai recent dintr-o serie neîntreruptă de probleme cu legea, cu care s-a confruntat Justin Bieber în ultima vreme.

Pe 23 ianuarie, Justin Bieber a fost arestat, în Miami Beach, pentru conducerea autoturismului sub influenţa băuturilor alcoolice şi pentru participarea la o întrecere între maşini, fiind însă eliberat a doua zi pe cauţiune. La momentul respectiv, Bieber le-a spus poliţiştilor că, înainte de a se urca la volanul automobilului, marca Lamborghini, a consumat alcool, marijuana şi medicamente ce ar putea fi eliberate pe bază de reţetă.

Justin Bieber a copilărit în oraşul Stratford din provincia canadiană Ontario, dar în prezent locuieşte în Statele Unite ale Americii. Artistul canadian a câştigat patru American Music Awards în 2010. Albumul său de debut, intitulat "My World 2.0", s-a vândut în aproape două milioane de exemplare numai în Statele Unite ale Americii. Bieber s-a situat pe locul al treilea în topul celor mai influente persoane realizat de revista Forbes în anul 2012.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici