Justin Bieber aşa cum nu l-ai mai văzut: plin de sânge după un meci de box - VIDEO

Imaginea starului pop Justin Bieber a fost întotdeauna cea a adolescentului tipic ce-şi încântă fanii cu versurile lui de dragoste. Noua ipostază în care apare Bieber în fotografiile realizate pentru o revistă americană este menită să-i şocheze pe fani.

1988 afișări
Imaginea articolului Justin Bieber aşa cum nu l-ai mai văzut: plin de sânge după un meci de box - VIDEO

Justin Bieber aşa cum nu l-ai mai văzut: plin de sânge după un meci de box - VIDEO

Artistul de 18 ani a simulat în pozele realizate un meci de box în care încasează o bătaie zdravănă de la un alt pugilist. Faţa lui este acoperită de sânge iar îmbrăcămintea îi este ruptă. Bieber scuipă sânge după loviturile primite, dar este gata să se întoarcă la luptă. În ajutorul lui, pentru a-l îngriji, sare una dintre fetele care anunţă rundele meciului de box, informează Daily Mail.

Renumitul fotograf Tony Kelly s-a ocupat de şedinţa foto. Născut la Dublin, acesta a realizat fotografii şi în zone de conflict, cum ar fi Rwanda sau Afganistan. 

Între timp, Bieber se îngrijeşte şi de relaţia pe care o are cu Selena Gomez. Cei doi au petrecut timp împreună pe platoul de filmare al filmului "Spring Breakers", în care Selena are un rol. Cuplul a petrecut şi un week-end la pescuit împreună cu familiile lor. 

Bieber a mărturisit că este imposibil să ţină secretă relaţia cu Selena Gomez. "Este imposibil să ascundem relaţia complet pentru că ar fi nedrept faţă de noi. E ca şi cum «Tu iei maşina asta şi eu o iau pe asta şi ne întâlnim la locul stabilit. Apoi, tu intri pe uşa asta şi eu intru pe uşa asta. Ne vom întâlni pe drum. Apoi tu te urci în maşina asta. Vom traversa, vom face pe James Bond. Tu treci prin bucătărie, eu o iau prin spate. Apoi ne vom întâlni în vestiar». Aşa, nu mai este nicio relaţie. Te ascunzi de toată lumea. E nedrept şi nu e sănătos", a spus Bieber.

Justin Bieber va lansa o nouă melodie, intitulată "Boyfriend", pe 26 martie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici