Justin Bieber provoacă isterie în Mexic. Aproape 210.000 de fani au asistat la un concert gratuit al lui

Aproape 210.000 de fani, mai ales adolescenţi, au asistat luni seară, în piaţa Zocalo din Ciudad de Mexico, la un concert gratuit susţinut de cântăreţul canadian Justin Bieber.

390 afișări
Imaginea articolului Justin Bieber provoacă isterie în Mexic. Aproape 210.000 de fani au asistat la un concert gratuit al lui

Justin Bieber (Imagine: AFP / MediafaxFoto)

Încă de la intrarea pe scenă, amenajată în cea mai mare piaţă din Mexic, în centrul capitalei, miile de adolescenţi entuziasmaţi au cântat în cor piesa "Baby", cântecul cu care tânărul artist canadian şi-a început spectacolul.

"Justin Bieber a reunit în această seară 210.000 de persoane care au dansat, cântat şi s-au bucurat de viaţă, cu ocazia acestui spectacol susţinut în cadrul turneului «Believe Tour" al artistului canadian", au anunţat într-un comunicat reprezentanţii districtului din care face parte capitala mexicană.

În timpul conferinţei de presă care a precedat spectacolul, cântăreţul canadian în vârstă de 18 ani i-a mulţumit lui Dumnezeu şi şi-a exprimat recunoştinţa faţă de fanii săi pentru cariera lui muzicală, care s-a bucurat de succes încă de la primele sale piese, lansate pe reţelele de socializare.

Justin Bieber, care a copilărit în oraşul Stratford din provincia canadiană Ontario, dar care în prezent locuieşte în Statele Unite, reprezintă una dintre marile surprize ale galei American Music Awards 2010 - unde a câştigat patru trofee -, dar şi ale ultimilor doi ani. Albumul său de debut, intitulat "My World 2.0", s-a vândut în aproape două milioane de exemplare în Statele Unite ale Americii.


 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici