Madonna l-a invitat pe Justin Bieber să cânte alături de ea în turneul mondial din 2012 - VIDEO

Madonna l-a invitat pe cântăreţul canadian Justin Bieber să cânte alături de ea pe scenă, în concertele din turneul mondial de promovare a celui mai recent album de studio al ei, "MDNA", care va debuta pe 29 mai, cu un show în Israel.

384 afișări
Imaginea articolului Madonna l-a invitat pe Justin Bieber să cânte alături de ea în turneul mondial din 2012 - VIDEO

Madonna l-a invitat pe Justin Bieber să cânte alături de ea în turneul mondial din 2012 - VIDEO (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Întrebată ce crede despre Justin Bieber, luni, cu ocazia unui chat live cu fanii ei de pe Twitter, Madonna a răspuns: "Este extraordinar. Sunt o mare admiratoare a lui. Îmi place foarte mult când cântă rap".

Justin Bieber, care a lansat de curând un nou single, intitulat "Boyfriend", a declarat: "Este o mare onoare pentru mine. Cariera ta este visul oricărui artist. Felicitări pentru noul album!", informează femalefirst.co.uk.

Citind mesajul primit de la artistul canadian, Madonna l-a felicitat la rândul ei pentru noul lui single şi l-a invitat pe Justin Bieber să cânte alături de ea pe scenă, în noul ei turneu mondial, atunci când cei doi artişti se vor afla în acelaşi oraş (în aceeaşi zi, n.r.).

În aceeaşi discuţie cu fanii, Madonna a vorbit şi despre telentele ei muzicale, altele decât cele vocale, mărturisind că poate să cânte la tobe şi la vioară.

Totodată, artista americană a spus că adoră piesele dubstep ale muzicianului Skrillex, a declarat că şi-ar dori ca videoclipul piesei sale "Gang Bang" să fie regizat de Quentin Tarantino şi a glumit spunând că abia aşteaptă să bea un pahar cu alcool atunci când turneul ei va debuta cu un concert în Israel, pe 29 mai.

Justin Bieber, care a copilărit în oraşul Stratford din provincia canadiană Ontario, dar care în prezent locuieşte în Statele Unite, reprezintă una dintre marile surprize ale galei American Music Awards - unde a câştigat patru trofee -, dar şi ale ultimilor doi ani. Albumul său de debut, intitulat "My World 2.0", s-a vândut în aproape două milioane de exemplare în Statele Unite ale Americii.

Turneul mondial al Madonnei va debuta cu un concert în Israel, la Tel Aviv, şi va continua cu spectacole în Europa, America de Nord, America de Sud şi Australia.

"MDNA" este al 12-lea album de studio al Madonnei şi urmează materialului discografic "Hard Candy", lansat în 2008.

Descrisă de numeroase ori drept "una dintre cele mai bune artiste pop ale tuturor timpurilor", numită şi "Queen of Pop (Regina Pop-ului)", Madonna este şi cel mai bine vândută cântăreaţă a secolului XX, potrivit Recording Industry Association of America, cu peste 300 de milioane de albume vândute în întreaga lume. În martie 2008, ea a fost inclusă în Rock and Roll Hall of Fame.

Pe 26 august 2009, Madonna a concertat la Bucureşti, în cadrul turneului "Sticky and Sweet".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici