Justin Bieber şi-a făcut un nou tatuaj

  • Cântăreţul şi-a tatuat un trandafir în zona gâtului
  • Fanii au fost alături de el pe Instagram până când opera de artă a fost gata
  • Toate tatuajele artistului au semnificaţie
206 afișări
Imaginea articolului Justin Bieber şi-a făcut un nou tatuaj

Justin Bieber şi-a făcut un nou tatuaj

Cântăreţul a mai adăugat un tatuaj la colecţia sa impresonantă.

Deşi toate simbolizează ceva pentru artist, deocamdată semnificaţia trandafirului de pe gât rămâne un mister. Acesta şi-a ţinut fanii la curent pe Instagram până la sfârşit.

Artistul a postat pe contul său de Instagram mai multe fotografii cu noul tatuaj, dar şi un clip scurt realizat în timp ce era tatuat.

Trandafirul de pe gâtul lui Bieber a fost realizat de tatuatorul Dr. Woo, unul dintre cei mai apreciaţi artişti de la Hollywood, care a lucrat inclusiv pentru Miley Cyrus şi alte vedete.

„Dr. Woo, îţi mulţumesc pentru 🌹 🙏”, a scris Justin Bieber alături de primul selfie în care poate fi văzut trandafirul de pe gât.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on

Sep 7, 2020 at 5:59pm PDT

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici