Justin Bieber şi Selena Gomez s-au împăcat

Cântăreţul canadian Justin Bieber s-a împăcat cu iubita lui, actriţa şi cântăreaţa Selena Gomez, de care se despărţise în luna noiembrie.

637 afișări
Imaginea articolului Justin Bieber şi Selena Gomez s-au împăcat

Justin Bieber şi Selena Gomez s-au împăcat (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Cele două tinere vedete nord-americane au fost fotografiate sărutându-se în aeroportul din oraşul Salt Lake City, informează dailymail.co.uk.

Bieber şi Gomez au petrecut câteva zile de vacanţă împreună, weekendul trecut, în acest oraş din statul american Utah.

Potrivit dailymail.co.uk, ei au fost însoţiţi în acea vacanţă de un alt cuplu adulat de adolescenţii americani, alcătuit din cântăreaţa de muzică pop-country Taylor Swift şi iubitul ei, Harry Styles.

Justin Bieber şi Selena Gomez s-au despărţit în luna noiembrie, dar s-au împăcat la puţin timp după aceea.

Potrivit bloggului lui Perez Hilton, motivul care a cauzat despărţirea cuplului a fost prietenia tot mai strânsă dintre Bieber şi fostul iubit al Selenei, cântăreţul Nick Jonas.

Justin Bieber, în vârstă de 18 ani, şi Selena Gomez, în vârstă de 20 de ani, şi-au făcut publică relaţia în februarie 2011.

Justin Bieber, care a copilărit în oraşul Stratford din provincia canadiană Ontario, dar care în prezent locuieşte în Statele Unite, reprezintă una dintre marile surprize ale galei American Music Awards 2010 - unde a câştigat patru trofee -, dar şi ale ultimilor doi ani. Albumul său de debut, intitulat "My World 2.0", s-a vândut în aproape două milioane de exemplare în Statele Unite ale Americii.

În 2011, Selena Gomez şi-a lansat cel de-al treilea album, "When The Sun Comes Down", după ce, în 2010, a cucerit fani în toată lumea cu "A Year Without Rain". Un follow-up al albumului ei de debut - "Kiss & Tell" -, care a fost recompensat cu aur de Hollywood Records, "A Year Without Rain" i-a prezentat pe Selena şi formaţia ei, The Scene, într-o cu totul altă lumină. Născută în Dallas, Gomez a început să joace în filme de la vârsta de 7 ani şi a primit primul său rol major în 2003, în "Spy Kids 3-D: Game Over". A devenit cunoscută interpretând-o pe vrăjitoarea Alex Russo în producţia Disney "Wizards of Waverly Place", care a fost lansată în 2007, iar în 2009 a câştigat un premiu Emmy.

De asemenea, Selena Gomez şi-a lansat propria linie vestimentară, Dream Out Loud, şi a devenit ambasador UNICEF.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici