Justin Bieber vrea să ajute copiii orfani din România

Cântăreţul canadian Justin Bieber, un adevărat idol al adolescenţilor nord-americani, a declarat într-un interviu acordat postului CNN că doreşte să vină în România pentru a-i încuraja şi îmbrăţişa pe copiii orfani din ţara noastră, informează femalefirst.co.uk.

248 afișări
Imaginea articolului Justin Bieber vrea să ajute copiii orfani din România

Justin Bieber vrea să ajute copiii orfani din România (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Cântăreţul canadian în vârstă de 16 ani a declarat că se simte "bântuit" de imaginile şocante pe care le-a văzut recent într-un film despre copiii orfani din Europa şi a luat hotărârea de a face tot ce poate pentru a-i ajuta, chiar dacă acest lucru va consta, pentru moment, doar într-o îmbrăţişare.

"Sunt mulţi copii orfani în România, care nu sunt niciodată îmbrăţişaţi, care nu se simt iubiţi. Este foarte trist. Vreau să merg acolo şi să îi îmbrăţişez", a declarat starul canadian.

Justin Bieber a mărturisit, totodată, că, atunci când vede la televizor imagini cu copii din lumea întreagă care se confruntă cu diverse probleme, se gândeşte de fiecare dată la idolul său, Michael Jackson, şi simte nevoia de a-i ajuta pe acei copii.

"El (Michael Jackson, n.r.) şi-a dorit întotdeauna să îi ajute pe ceilalţi şi şi-a dorit întotdeauna să-i facă pe oameni să zâmbească, să fie fericiţi, graţie muzicii şi cântecelor sale. Este exact lucrul pe care doresc să îl fac şi eu", a adăugat Justin Bieber.

Justin Bieber, care a copilărit în oraşul Stratford din provincia canadiană Ontario, dar care în prezent locuieşte în Statele Unite, reprezintă una dintre marile surprize ale galei American Music Awards - unde a câştigat patru trofee -, dar şi ale anului 2010 în general. Albumul său de debut, intitulat "My World 2.0", s-a vândut în aproape două milioane de exemplare în Statele Unite.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici