Justin Timberlake, Beyonce şi Kayne West, principalii favoriţi ai MTV Video Music Awards 2007

Cântăreţul pop Justin Timberlake, vedeta R&B Beyonce şi starul hip-hop Kayne West au obţinut cele mai multe nominlizări la ediţia 2007 a MTV Video Music Awards, care se va derula duminică seara, la Las Vegas, informează Reuters.

2 afișări
Imaginea articolului Justin Timberlake, Beyonce şi Kayne West, principalii favoriţi ai MTV Video Music Awards 2007

Justin Timberlake, Beyonce şi Kayne West, principalii favoriţi ai MTV Video Music Awards 2007

MTV Video Music Awards (MTV VMA), eveniment considerat a fi versiunea mai relaxată a premiilor Grammy - care recunoaşte performanţele remarcabile din industria muzicii - , are loc anul acesta, în premieră, la Las Vegas, în speranţa că va determina o creştere a audienţei, care a scăzut continuu în ultimii trei ani. Ceremonia MTV VMA de anul trecut, care a avut la New York, a atras 5,8 milioane de telespectatori, în scădere de la opt milioane în 2005 şi 10,3 milioane în 2004, potrivit statisticilor Nielsen Media Research.

Decernarea premiilor Video Music Awards reprezintă de obicei o parte de mai mică importanţă a show-ului, care abundă în performanţele artiştilor şi care este urmărit de telespectatori cu sufletul la gură pentru că există şansa să se întâmple ceva scandalos, cum ar fi săruturi între staruri de acelaşi sex sau comentarii picante.

Ceremonia va începe duminică, la ora locală 18.00 (luni, la ora 01.00 GMT), la Palms Casino Resort, cu Britney Spears cântând "Gimme More" pentru a-şi marca revenirea pe scena muzicală. Cânăreaţa în vârstă de 25 de ani, a cărei activitate profesională a fost pusă în umbră de criza din viaţa personală din ultimii ani, a utilizat în trecut show-urile MTV pentru a cocheta cu un şarpe şi a se săruta cu Madonna.

Majoritatea celor care vor cânta la MTV VMA sunt artişti ai muzicii urbane şi anume rapperii West, 50 Cent, Common şi Soulja Boy, şi cântăreţii R&B Akon, T-Pain, Timbaland şi Rihanna. Singurele trupe rock care urmează să cânte în cadrul evenimentului sunt Foo Fighters şi Fall Out Boy.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici