Justin Timberlake dă vina pe mama lui pentru problemele sale în dragoste

Justin Timberlake este convins că are probleme în dragoste pentru că nu va găsi niciodată o femeie care să îi semene mamei lui, informează contactmusic.com.

59 afișări
Imaginea articolului Justin Timberlake dă vina pe mama lui pentru problemele sale în dragoste

Justin Timberlake dă vina pe mama lui pentru problemele sale în dragoste (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Cântăreţul, în vârstă de 29 de ani, a avut relaţii cu Britney Spears, Alyssa Milano şi Cameron Diaz şi sunt zvonuri că ar urma o nouă despărţire, de actriţa Jessica Biel, cu care are o relaţie din 2007.

Jessica Biel a vorbit public despre relaţia dintre cântăreţ şi mama lui, Lynne, recunoscând că era îngrijorată în ceea ce priveşte momentul în care va face cunoştinţă cu ea, pentru că cei doi sunt foarte apropiaţi.

Şi Justin Timberlake a recunoscut că îşi compară constant iubitele cu mama lui.

"Suntem cei mai buni prieteni - este o femeie specială. M-a susţinut tot timpul. Este unul dintre motivele pentru care am aşa de mult respect pentru femei. Nu voi găsi niciodată pe cineva la fel ca mama, nu-i aşa? Poate de asta am probleme cu fetele", a declarat Justin pentru publicaţia Daily Mail.

Cântăreţul, compozitorul, producătorul, dansatorul şi actorul Justin Timberlake a devenit celebru ca membru fondator al formaţiei 'N Sync, a cărei lansare a fost finanţată de Lou Pearlman. Timberlake a fost recompensat cu şase premii Grammy şi un premiu Emmy. În 2002, el a lansat primul său album solo, "Justified", iar al doilea album al lui Timberlake se numeşte "FutureSex/LoveSounds", fiind lansat în 2006. Cu primele două albume solo, Timberlake a vândut peste 18 milioane de copii în toată lumea, iar alături de 'N Sync - 50 de milioane de unităţi.

Cântăreţul american Justin Timberlake pare să se concentreze tot mai mult asupra carierei cinematografice, după rolurile jucate în "The Social Network", un film despre creatorul platformei Facebook, şi în comedia "Bad Teacher", în care joacă alături de fosta sa iubită, actriţa Cameron Diaz.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici