Justin Timberlake nu va mai fi investigat de autorităţi pentru selfie-ul din cabina de vot- FOTO

Cântăreţul american Justin Timberlake a publicat pe contul personal de Instagram un selfie realizat în timp ce se afla în cabina de vot, fapt ce încalcă legea electorală, însă artistul nu va fi investigat, potrivit site-ului dedicat celebrităţilor TMZ.com.

1806 afișări
Imaginea articolului Justin Timberlake nu va mai fi investigat de autorităţi pentru selfie-ul din cabina de vot- FOTO

Justin Timberlake,investigat de autorităţi după ce a postat pe Instagram un selfie din cabina de vot - FOTO

Într-un efort de a-şi încuraja cele 37 de milioane de urmăritori de pe platforma online să meargă la vot, artistul de 35 de ani a încălcat o lege recent adoptată în statul său natal, Tennessee.

"Hey! Tu! Da, TU! Tocmai am zburat din LA spre Memphis pentru a vota!!! Fără scuze, oamenii mei buni", a scris Timberlake pe Instagram.

"Ai putea vota mai devreme şi în oraşul tău. Dacă nu, pe 8 noiembrie! Alege să ai o voce! Dacă nu ai, nu te putem AUZI. Ieşi afară şi VOTEAZĂ!".

Din păcate pentru Timberlake, anul trecut a fost aprobată legea conform căreia sunt interzise fotografiile sau filmările în secţiile sau cabinele de votare. Prin urmare, artistul ar fi putut avea probleme cu legea. Totuşi, site-ul TMZ a scris că, până la urmă, Justin nu va fi investigat.

 

Look WHO DID come over for lunch... Wow. #imwithher

A photo posted by Justin Timberlake (@justintimberlake) on

Cântăreţul, compozitorul şi actorul Justin Timberlake, în vârstă de 35 de ani (31 ianuarie 1981) a devenit celebru ca membru fondator al formaţiei 'N Sync şi a fost recompensat cu nouă premii Grammy şi patru premii Emmy.

În 2002, el a lansat primul său album solo, "Justified", urmat de "FutureSex/ LoveSounds", în 2006. Cu primele două albume solo, Timberlake a vândut peste 18 milioane de copii în toată lumea, iar alături de 'N Sync - 50 de milioane de unităţi. Cel mai recent al cântăreţului, "20/20 Experience", lansat în martie 2013, s-a vândut în peste două milioane de exemplare.

Justin Timberlake s-a concentrat în ultimii ani asupra carierei cinematografice, după rolurile jucate în "The Social Network/ Reţeaua de socializare", un film despre creatorul platformei Facebook, în comedia "Bad Teacher", în care joacă alături de fosta sa iubită, actriţa Cameron Diaz, dar şi în comedia romantică "Prietenie cu folos/ Friends With Benefits", în care joacă alături de Mila Kunis.

Justin Timberlake este căsătorit cu actriţa Jessica Biel (din octombrie 2012), cu care are un copil, Silas Randall, născut pe 11 aprilie 2015.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici