Justin Timberlake, sex cu fosta iubită a lui Macaulay Culkin - VIDEO

Justin Timberlake face sex cu fosta iubită a lui Macaulay Culkin, Mila Kunis, însă nu în realitate, ci în filmul în care joacă împreună, "Friends with Benefits", scrie thesun.co.uk.

247 afișări
Imaginea articolului Justin Timberlake, sex cu fosta iubită a lui Macaulay Culkin - VIDEO

Justin Timberlake, sex cu fosta iubită a lui Macaulay Culkin

Actriţa proaspăt celibatară a declarat că ea şi Justin au repetat scenele de sex timp de două săptămâni. Deşi s-au simţit ciudat la început, odată ce s-au obişnuit cu atmosfera, le-a fost uşor să joace scenele.

"Am avut două săptămâni în care a trebuit să filmăm scenele de sex. Justin trebuia să poarte o şosetă care să îi acopere părţile intime, aşa că da, am putut vedea aproape tot, iar eu eram acoperită cu nişte plasturi minusculi doar în părţile intime. Nici nu putea fi mai stânjenitor de atât, însă în ultima zi ne-am relaxat complet", a declarat Mila Kunis.

Filmul "Friends with Benefits" va fi lansat în cursul acestui an. Din distribuţia peliculei mai fac parte Emma Stone, Woody Harrelson, Jenna Elfman, Patricia Clarkson, Richard Jenkins şi Andy Samberg.

Actriţa Mila Kunis s-a despărţit recent de iubitul ei, Macaulay Culkin, cu care a avut o relaţie timp de opt ani.

Milena "Mila" Kunis este o actriţă americană în vârstă de 27 de ani, născută în Ucraina, care a debutat în televiziune cu un rol în serialul "That '70 Show". După ce a asigurat vocea personajului Meg Griffin din serialul de animaţie "Family Guy", Mila Kunis a apărut în câteva lungmetraje cu succes de casă - "Forgetting Sarah Marshall", "Max Payne" şi "The Book of Eli" -, însă rolul care pare că i-a adus consacrarea la Hollywood este cel din "Black Swan".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici