Justin Timberlake şi Cameron Diaz, foşti iubiţi în viaţa reală, vor forma un cuplu pe marele ecran

Cântăreţul Justin Timberlake şi actriţa Cameron Diaz, foşti iubiţi în viaţa reală, vor forma din nou un cuplu, de această dată însă doar pe marele ecran, cei doi artişti urmând să joace împreună în comedia "Bad Teacher".

88 afișări
Imaginea articolului Justin Timberlake şi Cameron Diaz, foşti iubiţi în viaţa reală, vor forma un cuplu pe marele ecran

Justin Timberlake şi Cameron Diaz, foşti iubiţi în viaţa reală, vor forma un cuplu pe marele ecran (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Cântăreţul pop a fost desemnat să interpreteze rolul bărbatului de care se îndrăgosteşte Cameron Diaz.

Această comedie prezintă povestea unei profesoare de gimnaziu - în căutare de bani şi care foloseşte un limbaj ireverenţios -, care, după ce este părăsită de iubitul ei, concurează cu o colegă pentru afecţiunea unui profesor suplinitor care predă la aceeaşi şcoală.

Filmul va fi regizat de Jake Kasdan, pe baza unui scenariu scris de Lee Eisenberg şi Gene Stupnitsky, autorii scenariului pentru serialul de televiziune "La birou/ The Office".

Filmările vor începe în martie, la Los Angeles.

Cameron Diaz şi Justin Timberlake au format un cuplu în viaţa reală, timp de doi ani, despărţirea lor producându-se la începutul anului 2007.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici