Kaiser Chiefs ar putea colabora cu Tom Jones

Trupa britanică Kaiser Chiefs ar putea colabora cu Tom Jomes, însă Ricky Wilson, solistul formaţiei, se simte foarte intimidat de legendarul artist, conform declaraţiilor unei surse apropiate acestuia.

14 afișări
Imaginea articolului Kaiser Chiefs ar putea colabora cu Tom Jones

Tom Jones (Imagine: Mediafax/AFP)

Potrivit unei surse apropiate, Ricky Wilson, solistul trupei britanice Kaiser Chiefs, s-a pierdut cu firea în momentul în care a fost întrebat despre o posibilă colaborare viitoare cu Tom Jones, informează mirror.co.uk.

"Când am fost întrebat dacă vreau să compun câteva piese alături de Tom, m-am simţit foarte flatat. Dar sunt prea emoţionat. Mă tem că atunci când voi intra în studioul de înregistrări şi Tom se va uita la mine, voi îngheţa de frică", a mărturisit Wilson.

Alex Turner şi Miles Kane, de la trupa Last Shadow Puppets, dar şi membrii trupei Elbow, vor colabora, de asemenea, cu legendarul Tom Jones.

Tom Jones a colaborat deja cu Bono, solistul celebrei trupe U2, la un cântec de pe cel mai recent album al său, "24 Hours", care va fi lansat în octombrie în Statele Unite şi în luna noiembrie în Marea Britanie. Albumul este produs de Future Cat, artiştii care au lucrat şi cu Lily Allen şi Kate Nash.

De la lansarea albumului "It's Not Unusual", în 1965, Sir Tom a vândut în întreaga lume mai bine de 100 de milioane de albume.

În 1999, el a lansat şi un album ce a cuprins colaborări, intitulat "Reload", iar în 2002, Tom Jones a scos pe piaţă "Mr. Jones" - un material discografic ce cuprindea coveruri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici