Kanye West îşi lansează propria băutură energizantă - GALERIE FOTO

Rapper-ul Kanye West intenţionează să îşi lanseze propriul brand de băutură energizantă, după ce la începutul acestei luni a scos pe piaţă, în colaborare cu Nike, un model de încălţăminte sport, numit NikeYeezy, informează site-ul femalefirst.co.uk.

55 afișări
Imaginea articolului Kanye West îşi lansează propria băutură energizantă - GALERIE FOTO

Kanye West îşi lansează propria băutură energizantă (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

GALERIE FOTO

Urmând modelul unui alt cunoscut rapper american 50 Cent, Kanye West, în vârstă de 31 de ani, doreşte să îşi lanseze propria sa băutură energizantă şi o linie de parfumuri.

Pentru lansarea brandului de băutură energizantă, West va colabora cu Guru Beverages. Kanye doreşte ca băutura să fie inspirată de "propria sa viziune artistică".

Băutura ar putea apărea pe piaţă în a doua jumătate a anului, West urmând să încaseze o mare parte din profituri.

Acordul dintre Kanye West şi Guru Beverages vine după ce rivalul său din clasamentele muzicale, 50 Cent, a semnat un acord cu Coca Cola, care va promova băutura energizantă a rapper-ului, denumită Formula 50.

Potrivit unor surse de pe piaţă, Kanye West alături de alţi artişti, precum Jay-Z şi Rihanna, ar putea lansa şi o linie de parfumuri.

În luna martie, Kanye West a fost pus oficial sub acuzaţie pentru molestare, furt şi acte de vandalism, după ce, anul trecut, în septembrie, a distrus camera unui fotojurnalist, în timp ce se afla pe aeroportul din Los Angeles.

Citeşte şi:

Kanye West îşi doreşte o carieră în modă

Kanye West debutează ca scriitor

Kanye West, pus oficial sub acuzaţie pentru agresarea unui jurnalist

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici