Kanye West, la gala Grammy 2015: Beck ar fi trebuit să renunţe la premiu şi să îl ofere lui Beyonce - VIDEO

Rapperul Kanye West a urcat pe scenă la gala premiilor Grammy în timpul discursului de mulţumire pe care îl rostea Beck, recompensat la categoria "cel mai bun album al anului", considerând că rockerul ar fi trebuit să renunţe la premiu şi să îl ofere cântăreţei Beyonce.

656 afișări
Imaginea articolului Kanye West, la gala Grammy 2015: Beck ar fi trebuit să renunţe la premiu şi să îl ofere lui Beyonce - VIDEO

Kanye West, la gala Grammy 2015: Beck ar fi trebuit să renunţe la premiu şi să îl ofere lui Beyonce - VIDEO (Imagine: Hepta)

Kanye West a urcat, brusc pe scenă, duminică seară, atunci când Beck a primit premiul Grammy la categoria "Albumul anului" cu materialul discografic "Morning Phase" la ceremonia ce a avut loc la Staples Center din Los Angeles şi toată lumea a crezut că rapperul se distrează, ironizând propriul comportament din 2009, când a întrerupt discursul de mulţumire al cântăreţei Taylor Swift la gala MTV Video Music Awards, premiată în defavoarea lui Beyonce. De această dată, rapperul spune că a fost cât se poate de serios şi că decizia organizatorilor de a nu o premia pe buna lui prietenă Beyonce a reprezentat "o palmă în plină faţă", informează contactmusic.com.

După acest incident, Kanye West, care a urcat pe scenă dar, de această dată, nu l-a întrerupt pe Beck, a declarat pentru E! News: "Ştiu doar că organizatorii galei Grammy, dacă vor ca artiştii adevăraţi să revină şi în anii următori, atunci trebuie să înceteze să se joace cu noi. Noi nu ne vom mai juca cu ei. Iar Beck trebuie să respecte arta şi ar fi trebuit să ofere premiul său lui Beyonce".

"Pentru că, atunci când continui să reduci tot mai mult arta şi să nu respecţi măiestria şi plesneşti oamenii în faţă după ce ei au oferit un episod muzical monumental, devii lipsit de respect faţă de inspiraţie. Iar noi, ca muzicieni, trebuie să-i inspirăm pe oamenii care merg la muncă în fiecare zi, iar ei ascultă acel album al lui Beyonce şi simt că albumul îi transportă într-o altă lume", a adăugat el.

Kanye West, în vârstă de 37 de ani - care a fost însoţit la ceremonia de la Staples Centre din Los Angeles de soţia sa, starleta Kim Kardashian -, a recunoscut că şi-a încheiat mai devreme decât plănuise iniţial acea formă de protest, din respect pentru soţia lui şi fiica lor în vârstă de 19 de luni, North.

"Am o soţie, am o fiică şi am o linie vestimentară, aşadar nu voi face nimic pentru a-mi expune fiica în faţa unor riscuri. Cu toate acestea, am venit aici pentru a susţine creativitatea. Acesta este motivul pentru care nu am spus nimic cu voce tare în această seară. Însă voi ştiţi cu toţii ceea ce am vrut să fac atunci când am urcat pe acea scenă", a adăugat rapperul.

Rapperul şi producătorul american Kanye West a devenit cunoscut la începutul anului 2000. Cel de-al treilea album al său, "Graduation", a fost unul dintre cel mai bine vândute materiale discografice ale anului 2007. West este câştigător a 21 de premii Grammy. "Watch the Throne", album compus în colaborare cu Jay-Z, a fost lansat în vara anului 2011. Cel mai recent album al său, al şaselea, este "Yeezus", lansat în iunie 2013.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici