Kanye West vrea să pozeze nud alături de Kim Kardashian

Cântăreţul Kanye West vrea să pozeze gol alături de soţia sa, Kim Kardashian, inspirat de pictorialul nud realizat recent de vedeta de televiziune pentru revista Paper, rapperul dorind ca fotografiile să îi înfăţişeze îmbrăţişaţi, potrivit radaronline.com.

254 afișări
Imaginea articolului Kanye West vrea să pozeze nud alături de Kim Kardashian

Kanye West vrea să pozeze nud alături de Kim Kardashian (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit unei surse citate de revista OK!, Kanye West a fost foarte încântat de fotografiile nud în care apare soţia sa, Kim Kardashian, şi îşi doreşte să apară alături de ea într-un pictorial asemănător.

West, în vârstă de 37 de ani, a furnizat chiar şi ideea pictorialului pe care şi-l doreşte cu soţia sa: cei doi vor fi fotografiaţi goi, "într-o îmbrăţişare plină de dragoste". Rapperul american doreşte ca imaginile să fie apoi publicate în presă, iar evenimentul ar urma să fie sărbătorit printr-o petrecere.

Kim Kardashian, în vârstă de 34 de ani, a apărut recent într-un pictorial nud pentru revista Paper, în care îşi etalează posteriorul care a făcut-o faimoasă, fotografiile având un succes imens pe internet, unde utilizatorii au realizat chiar şi parodii după imagini.

Kim Kardashian, protagonista reality show-ului "Keep Up with the Kardashians", este actriţa de reality show cel mai bine plătită din televiziunea americană, câştigurile ei financiare ridicându-se la peste 6 milioane de dolari în 2013.

Kim Kardashian şi Kanye West au o relaţie din 2012, iar fetiţa lor, North, s-a născut la jumătatea lunii iunie 2013. Vedeta de televiziune şi rapperul american s-au căsătorit pe 24 mai la Florenţa.

Rapperul şi producătorul american Kanye West a devenit cunoscut la începutul anului 2000. Cel de-al treilea album al său, "Graduation", a fost unul dintre cel mai bine vândute materiale discografice ale anului 2007. West este câştigător a 21 de premii Grammy. "Watch the Throne", album compus în colaborare cu Jay-Z, a fost lansat în vara anului 2011. Cel mai recent album al său, al şaselea, este "Yeezus", lansat în iunie 2013.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici