Karl Lagerfeld a creat o colecţie de pahare din cristal

Karl Lagerfeld a creat o colecţie de pahare din cristal, pe care a lansat-o oficial, marţi, la Paris.

295 afișări
Imaginea articolului Karl Lagerfeld a creat o colecţie de pahare din cristal

Karl Lagerfeld a creat o colecţie de pahare din cristal (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Renumitul creator de modă a realizat această colecţie specială împreună cu producătorul suedez Orreforrs, informează contactmusic.com.

Preţurile pentru creaţiile sale variază de la 131 de dolari pentru un pahar de şampanie la 1.600 de dolari pentru un pahar de suc mare.

Nu este pentru prima oară când creatorul de modă al casei Chanel asigură designul unor recipiente pentru băuturi - Lagerfeld a colaborat în trecut cu Coca-Cola Light pentru o ediţie limitată de sticle speciale.

Sticlele din acea colecţie limitată au fost realizate din aluminiu, pe care a fost imprimată silueta celebrului designer german, cu celebra lui codiţă şi cămaşa cu guler alb.

Coco Rocha şi Baptise Giacobini au promovat această ediţie, purtând tipicul costum Lagerfeld - cămaşă albă, jachetă neagră şi o cravată îngustă neagră.

Acele sticle de Coca-Cola Light, comercializate doar în Franţa, au costat 63 de dolari bucata şi au fost distribuite cu câte un desfăcător cu un design asortat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici