Karl Lagerfeld: Cariera de designer a fost un accident. Ce voia să devină în copilărie

Celebrul designer al casei Chanel Karl Lagerfeld a declarat că a ajuns să-şi construiască o carieră în lumea modei în mod accidental, el având o altă pasiune în copilărie.

384 afișări
Imaginea articolului Karl Lagerfeld: Cariera de designer a fost un accident. Ce voia să devină în copilărie

Karl Lagerfeld (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"În copilărie, voiam să devin artist de benzi desenate. La modă am ajuns accidental", a spus Lagerfeld, potrivit femalefirst.co.uk.

El a mai povestit că realizează şi în prezent benzi desenate, folosind farduri, ca hobby.

Designerul a declarat că îi place să-şi petreacă timpul acasă mai mult decât oricând, cu mult iubita lui pisică Choupette, de 10 luni. "Ador pisica aceasta. N-am văzut niciodată ceva mai fumos", a mărturisit el.

Despre colaborarea cu H&M, pe care a dezvăluit-o recent, Lagerfeld a spus că este de-acum mai deschis ideii de a-şi pune numele pe articole mai accesibile ca preţ.

"Se pare că sunt foarte popular în rândul publicului, aşa că publicul ar trebui să aibă posibilitatea să le cumpere (hainele create de el, n.r.), fără a fi groaznic de scumpe", a mai spus designerul.

Karl Lagerfeld, în vârstă de 78 de ani, este unul dintre cei mai importanţi creatori de modă ai sfârşitului de secol al XX-lea. A colaborat cu mai multe case de modă, printre care Chanel, la care în prezent este designer principal, dar şi Chloé şi Fendi, unde este director de creaţie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici