Karl Lagerfeld spune că Amy Winehouse este noua lui muză

Designerul Karl Lagerfeld spune că turbulenta cântăreaţă britanică Amy Winehouse, care recent a obţinut şase nominalizări la premiile Grammy, este noua lui muză, comparând-o pe aceasta cu simbolul anilor '60 Brigitte Bardot, informează The Sun.

1 afișare
Imaginea articolului Karl Lagerfeld spune că Amy Winehouse este noua lui muză

Karl Lagerfeld spune că Amy Winehouse este noua lui muză

Cu o mulţime de probleme pe cap, printre care se numără dependenţa de droguri, bulimia şi un soţ în închisoare, turbulenta Amy Winehouse arată ca un simbol al dezastrului.

Totuşi, celebrul creator de modă Karl Lagerfeld spune că Winehouse este noua sa muză şi chiar a comparat-o pe aceasta cu actriţa franceză Brigitte Bardot, unul dintre simbolurile anilor '60.

Karl, printre ale cărui preferate se numără top modelul Kate Moss şi diva pop-ului australian Kylie Minogue, a declarat: "(Winehouse n.red.) este un simbol al stilului".

De altfel, noua colecţie a lui Lagerfeld este una inspirată de personalitatea cântăreţei foarte tatuate, posesoarea unei coafuri în stilul anilor '60.

"Este o artistă frumoasă şi talentată. Îmi place foarte mult coafura sa. Pentru că, de fapt, este aceeaşi coafură pe care o purta Brigitte Bardot în anii '50 - '60. Iar acum Amy a personalizat-o", a spus Lagerfeld, adăugând "Amy... este noua Brigitte".

La sfârşitul lunii noiembrie, Winehouse şi-a anulat toate angajamentele muzicale pe care le avea până la sfârşitul anului, "în interesul sănătăţii sale". Tânăra femeie a pierdut foarte mult în greutate şi a recunoscut că a suferit de anorexie şi bulimie după ce şi-a lansat, în urmă cu câteva luni, cel de-al doilea album al său, "Back to black", foarte apreciat de critici. Surse apropiate turbulentei cântăreţe spun că aceasta suferă de mai multe luni de atacuri cerebrale şi că are nevoie de tratament medicamentos pentru a le controla. În plus, aceasta suferă pentru că soţul său, producătorul Blake Fielder-Civil, se află în închisoare din data de 10 noiembrie, după ce a fost acuzat de comportament violent şi obstrucţionarea justiţiei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici