Karl Lagerfeld va lansa o colecţie de tricouri, care se inspiră din cariera şi imaginea sa

Karl Lagerfeld, designerul casei Chanel, s-a asociat cu grupul britanic I Love Dust pentru a lansa, într-o ediţie limitată, o colecţie de tricouri care se inspiră din cariera şi imaginea sa.

139 afișări
Imaginea articolului Karl Lagerfeld va lansa o colecţie de tricouri, care se inspiră din cariera şi imaginea sa

Karl Lagerfeld va lansa o colecţie de tricouri, care se inspiră din cariera şi imaginea sa (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Noua colecţie va cuprinde tricouri pentru femei şi bărbaţi, decorate cu litere care alcătuiesc figura celebrului designer, dar şi desene care prezintă diverse schiţe ale lui Lagerfeld, informează femalefirst.co.uk.

Tricourile vor putea fi achiziţionate, începând de joi, de pe site-ul personal al designerului, KARL, dintr-un magazin temporar din New York şi din reţeaua de magazine Colette din Paris.

Designerul în vârstă de 78 de ani a avut în trecut colaborări similare cu Diet Coke, H&M şi Net-a-Porter.

La începutul acestui an, în februarie, Lagerfeld a comis însă şi o gafă, declarând că adoră vocea cântăreţei Adele, deşi artista este "puţin prea grasă".

Designerul german şi-a cerut însă scuze ulterior şi i-a dedicat cântăreţei britanice colecţia de genţi din acest a casei Chanel.

Karl Lagerfeld, în vârstă de 78 de ani, este unul dintre cei mai importanţi creatori de modă ai sfârşitului de secol al XX-lea. A colaborat cu mai multe case de modă, printre care Chanel, la care în prezent este designer principal, dar şi Chloé şi Fendi, unde este director de creaţie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici