Kate Hudson a confirmat logodna cu Matthew Bellamy, solistul trupei Muse

Actriţa americană Kate Hudson a confirmat, miercuri, că s-a logodit cu Matthew Bellamy, solistul trupei Muse.

168 afișări
Imaginea articolului Kate Hudson a confirmat logodna cu Matthew Bellamy, solistul trupei Muse

Kate Hudson a confirmat logodna cu Matthew Bellamy, solistul trupei Muse (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Matt Lauer, prezentatorul emisiunii "The Today Show" difuzată de postul NBC, remarcase în timpul unui interviu recent pe care actriţa americană i l-a acordat că aceasta purta pe degetul inelar un inel de logodnă.

"M-am logodit! S-a întâmplat în urmă cu o săptămână. Sunt bucuroasă că aţi remarcat acest detaliu. Nu mi-am anunţat logodna, aşteptam ca cineva să remarce inelul", a declarat actriţa în vârstă de 32 de ani, informează people.com.

Kate Hudson şi Matthew Bellamy, în vârstă de 32 de ani, au o relaţie de circa un an şi aşteaptă un copil care se va naşte peste câteva luni.

Actriţa mai are un fiu, Ryder, în vârstă de şapte ani, cu fostul ei soţ, Chris Robinson, solistul trupei Black Crows.

Kate Hudson, fiica actorilor Goldie Hawn şi Bill Hudson, a devenit cunoscută în 2001 graţie rolului din filmul "Aproape celebri/ Almost Famous", obţinând ulterior roluri principale într-o serie de producţii hollywoodiene de succes, precum "Cum să scapi de un tip în 10 zile/ How to Lose a Guy in 10 Days", "Cheia schelet/ The Skeleton Key", "Mămică de ocazie/ Raising Helen", "Noi doi şi Dupree", "Aurul nebunilor" şi "Războiul mireselor/ Bride Wars".

Matthew Bellamy este solistul trupei Muse, una dintre cele mai apreciate formaţii de rock alternativ din Europa. Printre premiile câştigate se numără Best New Artist pe 2000 (NME Awards), în Marea Britanie, Innovation Award (Q Awards), Best Album (Kerrang! Awards), Best British Band (NME Awards şi Kerrang! Awards) şi Best Live Act (Q Awards, Brit Awards, NME Awards, Kerrang! Awards, Vodafone Live Music). În plus, activitatea britanicilor a fost recompensată cu mai multe discuri de platină şi de aur. Muzica Muse îmbină rock-ul alternativ cu funk-ul, cu heavy metal-ul şi chiar cu muzica clasică şi electronică. Hituri ca "Time Is Running Out" şi "Starlight" dovedesc că amestecul de stiluri este unul reuşit. Trupa britanică a adunat, în iunie 2007, pe stadionul Wembley, un public de peste 60.000 de spectatori. De asemenea, în luna octombrie a aceluiaşi an, trupa a concertat la Bucureşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici