Kate Hudson a respins zvonurile potrivit cărora ar suferi de tulburări de alimentaţie

Actriţa americană Kate Hudson a negat informaţiile potrivit cărora s-ar confrunta cu tulburări de alimentaţie şi a precizat că "nu va avea niciodată" astfel de probleme, fiind hotărâtă să fie un model pozitiv pentru adolescente.

181 afișări
Imaginea articolului Kate Hudson a respins zvonurile potrivit cărora ar suferi de tulburări de alimentaţie

Kate Hudson a respins zvonurile potrivit cărora ar suferi de tulburări de alimentaţie (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Presa tabloidă americană a scris recent despre presupusele tulburări de alimentaţie cu care s-ar confrunta actriţa în vârstă de 35 de ani, dar Kate Hudson a respins toate zvonurile într-un interviu acordat revistei America's Red, potrivit contactmusic.com.

"Dacă e o problemă pe care nu o voi avea vreodată, aceasta este o tulburare de alimentaţie. Nu voi permite ca vreo adolescentă, chiar dacă nu sunt decât una sau două cărora le pasă, să creadă asta despre mine, pentru că este vorba despre o problemă serioasă, nu ceva de publicat pe prima pagină. Iar eu sunt chiar opusul... Vreau ca fetele să se iubească pe sine, vreau să se simte bine cu cine sunt ele însele. Eu am avut noroc, pentru că eu am fost iubită. Dar am văzut multe femei tinere care nu se pot simţi bine cu ele însele pentru că nu simt lucrul ăsta... iubirea celorlalţi", a spus Kate Hudson.

Nu este prima dată când actriţa se confruntă cu astfel de zvonuri. În 2006, Kate Hudson a dat în judecată tabloidul american National Enquirer după publicarea unui articol care sugera că actriţa suferă de o tulburare de alimentaţie şi care o descria pe artistă ca fiind "dureros de slabă". Vedeta a catalogat afirmaţiile ca "minciuni sfruntate" şi a câştigat procesul, tabloidul fiind obligat să îi ceară scuze oficial şi să plătească daune.

Kate Hudson, fiica actorilor Goldie Hawn şi Bill Hudson, a devenit cunoscută în 2001 graţie rolului din filmul "Aproape celebri/ Almost Famous", obţinând ulterior roluri principale într-o serie de producţii hollywoodiene de succes, precum "Cum să scapi de un tip în 10 zile/ How to Lose a Guy in 10 Days", "Cheia schelet/ The Skeleton Key", "Mămică de ocazie/ Raising Helen", "Noi doi şi Dupree", "Aurul nebunilor" şi "Războiul mireselor/ Bride Wars".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici